پانینی

دانشنامه عمومی

پانینی (ساندویچ). پانینی یا پِنینی ( به انگلیسی: Panini، تلفظ ایتالیایی:  ، به معنی "نان کوچک، نان غلتکی" ) یا پانینو ( به معنی "نان رول شده" ) یک ساندویچ درست شده با نان ایتالیایی است که معمولاً به صورت برشته یا تُست شده و به شکل گرم، سرو می شود. [ ۱] در بسیاری از کشورهای انگلیسی زبان، پانینی محدود به نان خاصی نیست و با نانهای مختلفی تهیه می شود. برخی از نمونه نان هایی که معمولاً برای تهیه آن استفاده می شود عبارت اند از نان باگت، چاباتا ( Ciabatta ) ، فوکاسیا ( Focaccia ) و میچتا ( Michetta ) . برای تهیه این ساندویچ، نان به صورت افقی برش داده شده و با مواد حاضری مانند پنیر، ژامبون، مورتادلا، سالامی یا سایر مواد غذایی پر می شود. بعد از تکمیل مواد داخل نان، ساندویچ فشرده شده و برشته می شود و بعد از آن سرو می شود.
عکس پانینی (ساندویچ)عکس پانینی (ساندویچ)عکس پانینی (ساندویچ)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

پانینی (قرن ۴پ م)(Panini)
مشهورترین نحوی هندی. در زبان، از جنبه های گوناگون اهمیت دارد. روش توصیفش بسیار شبیه کار زبان شناسان ساخت گرای معاصر است. در مقام نحوی مرجع، تأثیرش در منطق، شرح مناسک، شعر و فلسفۀ محض فوق العاده است. افزون بر این، با دستورزبانش، شکل کامل زبان سانسکریت را برای همیشه تثبیت کرد. دستورزبان پانینی، اَشْتادهیایی (۲ جلد، ۱۸۰۱ـ ۱۸۰۸)، در هشت باب و ۳۲ بخش، سرمشق ایجاز در زبان است. قواعد به اختصار تدوین و مقولات دستوری به روشنی تعریف شده اند. کتاب پانینی در واقع حاصل گردآوری و تکمیل نظریه های گوناگون است. اصولاً در هند باستان علم نحو، مثل سایر دانش های هندوها، ریشه در مناسک برهمنی داشت و هدف آن نیز حفظ متون مقدسی بود که در اواخر عصر ودایی دیگر مفهوم نبودند.

پیشنهاد کاربران

بپرس