پیش غذا
/piSqazA/
فرهنگستان زبان و ادب
واژه نامه بختیاریکا
دانشنامه عمومی
پیش غذا یا پیش پاره[ ۱] یا اٌردِرو ( به فرانسوی: Hors d'oeuvre ) یا اشتهاآور ( به انگلیسی: Appetizer ) خوراکی است که پیش از وعده اصلی سرو می شوند. پیش غذا معمولاً کوچک تر از وعده اصلی است و گاهی به جای قاشق و چنگال با دست خورده می شود. [ ۲]
پیش غذا دارای تنوع زیادی در کشورها و فرهنگ های متفاوت است.
آنتیپاستو ( به ایتالیایی:Antipasto ) به معنی پیش از غذا است و یک بخش اصلی از یک وعده رسمی غذای ایتالیایی محسوب می شود. پیش غذای سنتی ایتالیایی شامل برش های سرد گوشت، زیتون، گوجه فرنگی، انواع پنیر و روغن زیتون است. [ ۳]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفپیش غذا دارای تنوع زیادی در کشورها و فرهنگ های متفاوت است.
آنتیپاستو ( به ایتالیایی:Antipasto ) به معنی پیش از غذا است و یک بخش اصلی از یک وعده رسمی غذای ایتالیایی محسوب می شود. پیش غذای سنتی ایتالیایی شامل برش های سرد گوشت، زیتون، گوجه فرنگی، انواع پنیر و روغن زیتون است. [ ۳]
wiki: پیش غذا
جدول کلمات
مترادف ها
پیش غذا، مشتهی
پیش غذا، پیش خوراک
فارسی به عربی
پیشنهاد کاربران
اُردُر
امریکایی ها به پیش غذا appertizer می گویند درحالی که بریتش ها به پیش غذا starter می گویند
میان وعده
در پهلوی " پیش پارگ" برابر نسک فرهنگ کوچک زبان پهلوی از مکنزی و برگردان بانو مهشید میرفخرایی.
اردور
نادیا جان Dishes یعنی غذا
مشاهده ادامه پیشنهادها (١٠ از ١١)