پیش غذا

/piSqazA/

فرهنگستان زبان و ادب

{hors d'oeuvre} [تغذیه] خوراکی معمولاً اشتهاآور که قبل از غذای اصلی خورده شود

واژه نامه بختیاریکا

ته بندی

دانشنامه عمومی

پیش غذا یا پیش پاره[ ۱] یا اٌردِرو ( به فرانسوی: Hors d'oeuvre ) یا اشتهاآور ( به انگلیسی: Appetizer ) خوراکی است که پیش از وعده اصلی سرو می شوند. پیش غذا معمولاً کوچک تر از وعده اصلی است و گاهی به جای قاشق و چنگال با دست خورده می شود. [ ۲]
پیش غذا دارای تنوع زیادی در کشورها و فرهنگ های متفاوت است.
آنتیپاستو ( به ایتالیایی:Antipasto ) به معنی پیش از غذا است و یک بخش اصلی از یک وعده رسمی غذای ایتالیایی محسوب می شود. پیش غذای سنتی ایتالیایی شامل برش های سرد گوشت، زیتون، گوجه فرنگی، انواع پنیر و روغن زیتون است. [ ۳]
عکس پیش غذاعکس پیش غذاعکس پیش غذاعکس پیش غذاعکس پیش غذاعکس پیش غذا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

جدول کلمات

سالاد

مترادف ها

appetizer (اسم)
پیش غذا، مشتهی

hors d'oeuvre (اسم)
پیش غذا، پیش خوراک

فارسی به عربی

مشهی

پیشنهاد کاربران

اُردُر
امریکایی ها به پیش غذا appertizer می گویند درحالی که بریتش ها به پیش غذا starter می گویند
میان وعده
Appetiser
در پهلوی " پیش پارگ" برابر نسک فرهنگ کوچک زبان پهلوی از مکنزی و برگردان بانو مهشید میرفخرایی.
starter
اردور
نادیا جان Dishes یعنی غذا
Dishes
before food
Food Befor
مشاهده ادامه پیشنهادها (١٠ از ١١)

بپرس