چارچوب اروپایی مشترک مرجع برای زبان ها

دانشنامه عمومی

چارچوب اروپایی مشترک مرجع: یادگیری، آموزش، ارزیابی ( به انگلیسی: Common European Framework of Reference for Languages ) [ ۱] که به CEFR' یا ’CEF مختصر می شود راهنمائیست که برای توصیف دستاوردهای یادگیران زبانهای خارجی در اروپا و به طور فزاینده ای در کشورهای دیگر نیز، به کار گرفته میشود.
هدف از ایجاد CEFR ایجاد یک چهارچوب مشترک و استاندارد برای اندازه گیری مهارت و دانش زبانی افراد است. این چهارچوب به سازمانها و مؤسسات مختلف کمک می کند بدون نیاز به سنجش مجدد، از توانائیهای زبانی افراد ( بویژه مهاجرین و درخواست کنندگان تحصیلی ) آگاه شوند.
CEFR مهارتهای زبانی را به چهار بخش مجزا تقسیم می کند: دریافت ( شنیدن و خواندن ) ، ساخت ( صحبت کردن و نوشتن ) ، تقابل ( کلامی یا نوشتاری ) و تبدیل ( ترجمه کلامی یا نوشتاری ) . یک زبان آموز می تواند ترکیبی متفاوت از هر یک از این مهارت ها را داشته باشد. اما برای نشان دادن ساده مهارت های کلی زبان از حروف C2, C1, B2, B1, A2, A1 استفاده می شود. [ ۲]
جدول زیر به صورت خلاصه میزان مهارت زبان مورد نیاز برای کسب هر سطح را نشان می دهد. طبیعتا هر قدر از سطح A1 به سمت C2 حرکت کنید میزان توانایی های درخواستی بالاتر می رود.
[ ۲]
عکس چارچوب اروپایی مشترک مرجع برای زبان ها
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس