چنارستان

/CenArestAn/

لغت نامه دهخدا

چنارستان. [چ َ / چ ِ رِ ] ( اِ مرکب ) درختستان چنار. ( ناظم الاطباء ). باغستان چنار. چنارزار. جای کاشتن و روییدن چنار بسیار. مَدلَبَة. ( منتهی الارب ) : و باید که زمینی مفرد جهت چنارستان معین کنند و شاخ آن درهم نشانند. ( از فلاحتنامه ). رجوع به چنار و چنارزار شود.

چنارستان. [ چ ِ رِ ] ( اِخ ) دهی جزء دهستان قاقازان بخش ضیأآباد شهرستان قزوین که در 37 هزارگزی ضیأآباد و 12 هزارگزی راه شوسه واقع است. هوایی معتدل و 124 تن سکنه دارد. آبش از چشمه سار. محصول آنجا غلات ، سیب زمینی ، یونجه ، باغات و گردو. شغل اهالی زراعت و بافتن قالی ، جوراب و جاجیم وراهش مالرو است. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 2 ).

چنارستان. [ چ ِ رِ ] ( اِخ ) دهی جزء دهستان سربندپایین بخش سربند شهرستان اراک که در 42 هزارگزی جنوب باختری آستانه و 42 هزارگزی راه مالرو عمومی واقع است. کوهستانی و سردسیر است و 594 تن سکنه دارد. آبش از قنات و چشمه. محصولش غلات ، بنشن ، پنبه ، انگور و قلمستان. شغل اهالی زراعت ، گله داری و بافتن قالیچه و راهش مالرو است. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 2 ).

چنارستان. [ چ ِ رِ ] ( اِخ ) دهی از دهستان هلایجان بخش ایزه شهرستان اهواز که در 18 هزارگزی جنوب باختری ایزه واقع است. کوهستانی و معتدل است و 75 تن سکنه دارد. آبش از چشمه. محصولش غلات. شغل اهالی زراعت وراهش مالرو است. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 6 ).

چنارستان. [ چ ِ رِ ] ( اِخ ) دهی از دهستان قلعه حاتم شهرستان بروجرد که در 5 هزارگزی شمال خاوری بروجرد و 4 هزارگزی خاور راه شوسه بروجرد به اشترینان واقع است. دامنه و معتدل است و 250 تن سکنه دارد. آبش از چشمه. محصولش غلات. شغل اهالی زراعت وراهش مالرو است. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 6 ).

فرهنگ فارسی

دهی از دهستان قلعه حاتم شهرستان بروجرد

دانشنامه عمومی

چنارستان (ایذه). چنارستان ( ایذه ) ، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان ایذه در استان خوزستان ایران است.
این روستا در دهستان هلایجان قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۶۵۵ نفر ( ۱۲۲خانوار ) بوده است.
عکس چنارستان (ایذه)

چنارستان (شازند). چنارستان روستایی در دهستان هندودر بخش سربند شهرستان شازند استان مرکزی ایران است. مردم این روستا به مانند به زبان لری سخن میگوند.
دارای زمستان های سرد و تابستان های معتدل. اب و هوای این منطقه به علت کوهستانی بودن در فصل سرد دارای برف و باران سنگین می باشد، و در فصل گرم به علت کوهستانی بودن روزهای گرم و شب های خنکی را دارد، اکثر مردم این منطقه به کشاورزی و باغداری و دامپروری مشغول هستند. محصولاتی مانند گندم، جو، بادام. حیوانات وحشی و بومی این منطقه مثل گراز، گرگ، روباه، شغال، خرگوش، بز و کل وحشی، عقاب، شاهین، و سایر پرندگان شکاری و در بیشه زارها خرس بومی زاگرس وجود دارد در بعضی از نقاط به صورت پراکند جنگل بلوط مشاهده می شود بزرگ ترین درخت چنارستان ( درخت چنار است ) که به او چهار چنار می گویند، که اسم دیگر چنارستان هم هست. قدمت این چنار به حدود ۱۰۰۰ سال می رسد.
بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ جمعیت این روستا ۳۰۳ نفر ( ۱۰۴خانوار ) بوده است. [ ۱]
عکس چنارستان (شازند)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس