ژامبون

/ZAmbon/

فرهنگ فارسی

ژانبون: قسمتی ازگوشت خوک دودداده یانمکسودشده
( اسم ) ران یا شانه نمک سود یا دود داده خوک یا گراز .

فرهنگ معین

(مْ بُ ) [ فر. ] (اِ. ) گوشت (ران یا شانه ) دود داده یا نمک سود خوک .

فرهنگ عمید

گوشتی که آن را دود داده یا نمک سود کرده باشند.

دانشنامه عمومی

ژامبون ( به فرانسوی: jambon ) غذایی است که از گوشت ران حیوانات خصوصاً خوک پرواری تهیه می شود. ژامبون ممکن است تازه یا دود پخت بوده و به آن نمک و مواد نگهدارنده زده شده باشد. ژامبون نسبت به کالباس، از گوشت بیشتری برخورداراست.
عکس ژامبونعکس ژامبونعکس ژامبون
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

مترادف ها

ham (اسم)
تازه کار، ژامبون، گوشت ران خوک، گوشت ران، ران خوک نمک زده، ران و کفل، ژانبون، مقلد بی ذوق وبی مزه

فارسی به عربی

لحم الخنزیر

پیشنهاد کاربران

بپرس