کره بادام

دانشنامه عمومی

کره بادام نوعی غذای خمیری است که از بادام ساخته می شود. کره بادام نرم یا تُرد و به طور معمول هم زده است هر چند هم نخورده ( نامیزه ) هم می تواند باشد. بسته به بادام، کره می تواند خام یا پخته شده باشد. توصیه می شود بعد از باز کردن در ظرف کره، آن را در یخچال نگه داری کرد تا از فساد روغن آن جلوگیری شود.
کره بادام سرشار از چربی تک سیرنشده، [ ۱] کلسیم، پتاسیم، آهن، منگنز است. [ ۲] این غذا منبع خوبی برای ویتامین ب۲، فسفر و مس[ ۲] شناخته می شود و بهترین منبع ویتامین ای، منیزیم و فیبر است. [ ۳] کره بادام هچنین دارای پروتئین گیاهی است.
کره بادام می تواند برای کسانی که به بادام زمینی حساسیت دارند، جایگزین کره بادام زمینی شود. البته نسبت به آن فیبر، کلسیم، پتاسیم، آهن و منگنز بیشتری داشته[ ۲] و نصف آن چربی اشباع شده است. [ ۴]
عکس کره بادام
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس