کله ماهی

دانشنامه عمومی

کله ماهی سر ماهی را گویند که خواه از بدنش جدا شده باشد و خواه هنوز جدا نشده باشد. از آن جهت تهیه غذاهای متنوع استفاده می شود و نیز با پختن آن آب گوشت ماهی تهیه می گردد. استفاده از آن کم و بیش در همه جا رایج است، هر چند که در کشورهای شرقی متداول تر از کشورهای غربی است. در رشت با سر ماهیان بزرگ مانند هامور و برنج یا گندم کوفته به همراه مخلفات نوعی خوراک به نام لخ لخ ( لاخ لاخ ) یا لق لق درست می شود که در اینجا به لق شروین نیز اشاره شده. [ ۱]
عکس کله ماهیعکس کله ماهیعکس کله ماهیعکس کله ماهیعکس کله ماهی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

مترادف ها

jowl (اسم)
گونه، فک، غبغب، کله ماهی، ارواره زیرین پرنده

پیشنهاد کاربران

بپرس