کونالبومین

دانشنامه عمومی

کونالبومین ( انگلیسی: Conalbumin ) یکی از آلبومین های تشکیل دهندهٔ سفیده تخم مرغ است. سفیده تخم مرغ از چندین آلبومین گوناگون تشکیل شده است که کونالبومین قابل اطمینان ترین آنهاست. این ماده دارای وزن مولکولی ۷۶۰۰۰ دالتون است و شامل حدود ۷۰۰ اسید آمینه است. کونالبومین حدود ۱۳٪ از آلبومین های تخم مرغ را تشکیل می دهد ( در مقایسه با اوآلبومین که شامل ۵۴٪ از آلبومین های سفیده است ) .
عکس کونالبومین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس