گئوبروه

پیشنهاد کاربران

گئوبره پدر زن داریوش بزرگ از قبیله پاتیش هووَریش ( پاتیشوری ) که همان قبیله هخامنشیان بوده و مقر فرماندهی او کاخ هخامنشی لیدوما کشف شده در ممسنی در شمال غربی فارس در نزدیکی شیراز می باشد که اوج قلمرو او و املاک او از بیضا تا باشت در حومه گچساران بوده و همین گستره از بیضا تا باشت سرزمین اولین طایف پارسی و نام بلوک مه سن ( ماده عقاب ) حکومت خود مختار زمان اشکانیان یا همان گستره ممسنی بزرگ ( ممسنی شولستانات ) بوده است. گؤبره پدر مردونیه ( فاتح آتن ) و پدر زن داریوش. گووبره فاتح بابل احتمالا همان بهمن اسپندیار شاهنامه تبار ساسانیان و پادشاه نیرومند کیانی بوده است که امروزه اسپید دژ ممسنی ( دژ سپید شاهنامه ) به یاد خاندان اسپندیار قلعه اسفندیار هم نامیده می شود و در متون کهن به روشنی بیان شده که ملوک غرب ( بابل ) در زمان بهمن فتح شد و وی حاکم بابل هم بوده و حتی کورش را فرمانده دست نشانده بهمن می دانند. آنچه از کورش گفته می شود همه شخصیت بهمن یا گووبره می باشد و حتی ابوریحان بیرونی کورش را همان بهمن می داند. ابهام بسیاری در باره سلسله ای به نام هخامنشی و فردی به نام کورش وجود دارد و این ابهام از زمان بهمن کیانی آغاز می شود. بهمن پدر داراب و داراب پدر دارا و دارا پدر اسکندر. . . دارا کیانی یا دارای دارایان همان کومادون یا داریوش۳ هخامنشی می باشد. ۹۰ کیلومتر راه شاهی از ممسنی فارس عبور می کرده و ۱۳ منطقه ممسنی در لوحه های گلی آمده است از جمله ۳ کاخ هخامنشی که یکی از آنها لیدوما نام دارد و تا حدودی خاک برداری شده است. آنچه هرودت به نام پاسارگادیان نوشته هیچ مورخ دیگری از آن نام نبرده و در لوحه های گلی هم نام هیچ طایفه ای نیست بلکه به معنای دژ پارسیان هست که حاکمین آن همین خاندان قبیله پاتیش هووَریش ( پاتیشوری ) گووبره بوده اند و در واقع هردوت نام دژ پارسیان را به نام قبیله آنها به اشتباه نهاده است و حتی قبیله ای به نام هخامنشی هم وجود نداشته است. ممسنی زادگاه عیلام نو ( تل اسپید در رستم ممسنی ) زادگاه هخامنشیان و همچنین ساسانیان و آرامگاه داو دوور مربوط به چیش پیش و کورش اول در رستم ممسنی در نزدیکی لیدوما قرار دارد که برخی مورخین آنرا مربوط به مادر و دختر کورش بزرگ می دانند. آثار باستانی و نام های بسیار کهن در ممسنی فارس:
...
[مشاهده متن کامل]

طایفه ( بلوک جاوید ) ، بلوک رستم، بلوک بهکیش ( بکش ) ، همایگان ( خمایگان ) ، سورن آباد ( سرناباد ) ، قلعه های شیرازیس در دشت شاهان جاوید در پشت اسپید دژ، تنگ سرون، پوزه سرنا، تپه سرنا، کورا جاوید، پارسیگان، شهر توج ساسانی، سرآب بهرام ساسانی ودهها آثار با نامهای هخامنشی و پارسی پهلوی و شاهنامه. ممسنی ها یا مماسن ها به اتحادیه سکایی پارتی ( پارسی ) فلات ایران تعلق داشتند و هلال وار در فلات ایران می نشستند و هلال خاندان سورن را تشکیل می دانند و اوج گستره آنها از سیستان تا پارس بوده و امروزه هم در همین گستره متمرکز هستند و طوایفی از آنها هم در کهگیلویه و بویر در بختیاری و خوزستان به صورت پراکنده وجود دارند. مامسن. . . مماسن. . . مه سن. . . ممسن. . . به اشکال متفاوت نوشته شده و نبرد اسکندر با همین قوم بوده و نامشان در اسکندر نامه ها هست و به معنای ماده عقاب هست و سکه های به دست آمده در پارس با طرح عقاب در پارس و معنای مه سن ( سِئن سانسکریت=ماده عقاب ) و عقاب پرچم هخامنشی و نام های مَیسان و خاراسن ( عقاب آذرین ) در روزگار ساسانی همه در یک راستا و یک ریشه هستند. نام بهمنشیر آبادان و بهمن اردشیر فرات از نام همین گووبره یا بهمن اسپندیار ( اردشیر ) گرفته شده که تبار ساسانیان بوده است همچنین.
ابهامات بسیاری در تاریخ سلسله ای به نام هخامنشی وجود دارد که در متون ایرانی نیست چنین نامی ولی در متون غیر ایرانی وجود دارد و متون ایرانی از سلسله کیانی یاد می شود و همه این ابهامات از زمان بهمن آغاز می شود و خود شخصیت کورش هم بسیار از نظر تاریخی و حوادث که در لوحه ها آورده شده به گووبره یا بهمن مطابقت دارد و متون کهن ایرانی هم آن را ثابت می کند ولی در متون غیر ایرانی فردی به نام کورش دارای شخصیت تلفیقیست و کورش را متون ایرانی فرماندهی دست نشانده بهمن می دانند و حتی بسیار محتمل هست آنچه در باره کورش در تاریخ در متون غیر ایرانی نوشته شده و حتی منشور مربوط به بهمن ( گووبره ) از خاندان کیان باشد. به هرسو هر روز کشفیات جدیدی فرا می رسد و حتی داستان مادر مادی کورش را هم افسانه هرودت می دانند که البته کتسیاس ب روشنی بیان کرده کورش فرزند چوپانی از طایفه مردها و از خاندان هخامنشی جداست. مردها هم از طوایف ساکن در ممسنی بودند که هنوز به دهمرده و تیرمردانی معروف هستند و مقر آنها در دشت شاهان جاوید در قلعه های شیرازیس ( یکی از املاک گووبره ) قرار داشته منطقه ای که قرنها به تیرمردان معروف بود. مردها ( آماردها ) هسته اصلی خاندان سورن بوده اند.

بپرس