گراتس

فرهنگ فارسی

شهریست در جنوب شرقی اتریش در کنار رود [ مور ] که برودخانه [ دراوا ] و سپس به [ دانوب ] میریزد . این شهر دارای ۲۴۹/٠٠٠ تن جمعیت و مرکز صنایع بافندگی مواد غذایی ذوب فلزات و کاغذ سازی است .

دانشنامه عمومی

گراتس ( به آلمانی: Graz ) دومین شهر بزرگ اتریش و پایتخت استان اشتایرمارک است.
قدیمی ترین سکونتگاه انسانی در محل گراتس امروزی به عصر مس برمی گردد.
با این حال این محل تا پیش از سده های میانه به طور پیوسته مسکونی نبوده است.
نام شهر و برخی یافته های باستان شناسی نمایانگر وجود یک دژ کوچک ساخته شده توسط اسلاوهای جنوبی ( به ویژه اسلوونی ها ) در محل است که بعدها تبدیل به برج و بارویی استوار شد.
واژهٔ اسلوونیایی گرادتز ( 'gradec' ) هم به معنی دژ کوچک است.
نام آلمانی گراتس نخستین بار در سال ۱۱۲۸ به کار رفت و در این دوره دوک های تحت فرمانروایی بابنبرگ این شهر را تبدیل به یک مرکز مهم بازرگانی نمودند.
عکس گراتسعکس گراتسعکس گراتس

گراتس (منطقه تاریخی). منطقه تاریخی گراتس ( انگلیسی: Innere Stadt ) یا اینر استات {{آلمانی|Innere Stadt ) نخستین منطقه شهری گراتس در اتریش است. این ناحیه جزء میراث جهانی یونسکو و جاذبه های گردشگری در این کشور می باشد.
عکس گراتس (منطقه تاریخی)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

گراتْس (Graz)
گراتْس
مرکز استان استیریا، و دومین شهر بزرگ اتریش، نزدیک رود مور، به فاصلۀ ۱۵۰کیلومتری جنوب غربی وین. ۲۱۹,۵۰۰ نفر جمعیت دارد (۲۰۰۳). تولیدکنندۀ مواد شیمیایی، آهن، فولاد، خودرو، ابزار دقیق و تجهیزات اپتیکی، کاغذ، پارچه، و چرم است. صنعت جهانگردی نیز اهمیت دارد. این شهر دارای کلیسایی جامع از قرن ۱۵م است و دانشگاه آن در ۱۵۸۶ تأسیس شد.

پیشنهاد کاربران

بپرس