گنو هرد

دانشنامه عمومی

گنو هرد یک هسته سیستم عامل است که به عنوان هسته سیستم عامل گنو و جایگزینی برای هسته یونیکس که مالکیتی است طراحی و توسعه داده شده است. گنو هرد از سال ۱۹۹۰ به وسیلهٔ پروژه گنو از بنیاد نرم افزار آزاد در حال توسعه است. گنو هرد شامل مجموعه ای از پروتکل ها و فرایندهای سرور ( یا دیمن daemon در اصطلاح یونیکس ) است که در ریزهسته گنو ماک اجرا می شود و در نظر گرفته شده اند که با همدیگر هسته سیستم عامل گنو را شکل دهند. هدف هرد پیش افتادن از سیستم عامل یونیکس در عملکرد، امنیت و ثبات است در حالی که تا حد زیادی با این سیستم عامل سازگار است. پروژه گنو معماری کارخواه - کارساز ریزهسته را به دلیل مزایای بیشتر نسبت به معماری سنتی هسته یکپارچه یونیکس برای این هسته انتخاب کرده است.
هرد ( به انگلیسی: HURD ) یک مخفف بازگشتی از HIRD of Unix - replacing daemons است که در این مخفف HIRD مخفف HURD of interfaces representing depth است. همینطور HURD و HIRD دو املای متفاوت برای کلمه انگلیسی herd است. نام کامل گنو هرد ( GNU HURD ) همچنین یک بازی با کلمات هرد herd و گنو gnus با تامل به اینکه کرنل چگونه کار می کند است.
توسعه سیستم عامل گنو از ۱۹۸۴ آغاز شد و در ابتدا پیشرفت خوبی داشت. ابزارهای آزاد گنو شهرت خوبی به دست آورد و به ابزارهای اختصاصی ارائه شده توسطه فروشندگان سیستم اولویت پیدا کرد. از اوایل ۱۹۹۰ تنها قسمت مهم که وجود نداشت هسته بود. توسعه هرد در سال ۱۹۹۰ بعد از تلاش رها شده هسته در سال ۱۹۸۶، بر اساس تحقیقات سیستم عامل TRIX توسعه یافته به وسیلهٔ پروفسور Steve Ward و گروهش در آزمایشگاه MIT برای علوم کامپیوتر شروع شد. به گفته توماس بوشنل، معمار اولیه هرد، برنامه اولیه آن ها این بود که که با هسته 4. 4BSD - Lite انطباق داشته باشد و اعلام کرد «در حال حاضر کاملاً برای من آشکار شده که این موفق خواهد بود و امروز دنیا مکان بسیار متفاوتی خواهد بود. » با این حال در سال ۱۹۸۷، به دلیل عدم همکاری برنامه نویسان برکلی، ریچارد استالمن پیشنهاد کرد به جای آن از ریزهسته ماک دانشگاه کارنگی ملون استفاده کنند. کار بروی هسته به دلیل عدم اطمینان از اینکه آیا دانشگاه کارنگی ملون کد ماخ را تحت یک مجوز مناسب عرضه خواهد کرد یا نه به تعویق افتاد.
با انتشار هسته لینوکس در ۱۹۹۱، کاربران اجزای فضای کاربر گنو را به هسته لینوکس منتقل کردند و توزیع لینوکس را به وجود آوردند که در نهایت منجر به بحث نامگذاری گنو/لینوکس شد.
عکس گنو هردعکس گنو هرد
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس