گوشت گوساله


معنی انگلیسی:
veal

فرهنگستان زبان و ادب

{veal} [علوم و فنّاوری غذا] گوشت گوساله ای که قبل از بیست هفتگی کشتار شده باشد

دانشنامه عمومی

گوشت گوساله نوعی گوشت است که از گوساله های جوان تولید می شود و معمولاً در لیست های غذایی، از گوشت های دیگر گران قیمت تر هستند.
سازمان های حمایت از حقوق حیوانات به نحوه نگهداری از این حیوانات اعتراض دارند. معمولاً به این حیوانات اجازه حرکت و شکل گیری ماهیچه هایشان را نمی دهند و آن ها را در ارتفاع کم به زمین زنجیر می کنند.
عکس گوشت گوسالهعکس گوشت گوسالهعکس گوشت گوسالهعکس گوشت گوساله
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

فارسی به عربی

لحم العجل

پیشنهاد کاربران

بپرس