گوشت گوسفند


معنی انگلیسی:
mutton

دانشنامه عمومی

گوشت گوسفند یا گوشت بره به گوشتی گفته می شود که از گوسفند اهلی به دست می آید. گوشت گوسفند یک ساله گوشت بره و گوشت گوسفند بالای یک سال گوشت گوسفند نامیده می شود.
این قسمت ، قسمت میانی گردن است و به سمت میانه بدن گوسفند قرار دارد و از گردن گوسفند ارزان تر است . بهترین نحوه استفاده از این تکه گوسفندی خرد کردن داخل خورشها است . برای استفاده برای خورش گوشتی را انتخاب کنید که چربی کمتری داشته باشد و همه قسمتهای آن یکرنگ باشد.
اگر می خواهید برش ارزان تری از ران گوسفند برای طبخ غذا داشته باشید شانه گوسفند را انتخاب کنید . این برش نیمه پائینی تنه گوسفند است.
برای تهیه یک غذای خوشمزه از این قسمت از گوسفند می توانید این قسمت را به همراه سبزیجات معطر و سیر کباب کنید و یا ابتدا گوشت را برای کباب شدن روی آتش بگذارید و روی آن برشهای سیب زمینی قراردهید اینگونه سیب زمینی ها طعم گوشت کبابی می گیرند. روش دیگر برای پخت این گوشت خردکردن آن به تکه های کوچک و ریختن داخل خورشت است.
• بره: زیر ۱۲ ماه سن دارد.
• گوسفند: ماده ( میش ) یا نر ( قوچ ) که دارای بیش از دو دندان دائمی است.
عکس گوشت گوسفندعکس گوشت گوسفندعکس گوشت گوسفند
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

مترادف ها

mutton (اسم)
گوشت گوسفند، گوسفند

فارسی به عربی

خروف

پیشنهاد کاربران

بپرس