اب سبزیجات

دانشنامه عمومی

آب سبزیجات. آب سبزیجات نوشیدنی است که از مخلوطی از سبزیجات درست شده و به صورت پودر هم در دسترس است. در آب سبزیجات معمولاً میوه هایی مثل سیب یا انگور را هم برای بهتر کردن طعم آن اضافه می کنند. معمولاً در تبلیغات این نوشیدنی را به عنوان جایگزین کم قند آب میوه محسوب می کنند، گرچه بعضی از مارک های تجاری از آب میوه به عنوان شیرین کننده استفاده می کنند و ممکن است سدیم زیادی هم داشته باشند. [ ۱]
ساخت سبزیجات در خانه جانشینی برای خرید آب سبزیجات تجاری است و ممکن است موجب افزایش رژیم های غذایی کم سبزی و میوه بشود. آب میوه گیری آب را از فیبر جدا می کند. چرخ گوشت هااز مکانیسم خرد کردن آهسته استفاده می کنند. آب میوه گیری ارزانتر و سریع تری هم است که برای جداسازی از نیروی گریز از مرکز استفاده می کند. سرعت کندتر مرحلهٔ خرد شدن از سبزیجات در برابر اکسیداسیون و گرمای حاصل از اصطکاک حفاظت می کند چون که آن ها موجب کاهش ارزش غذایی مواد خرد شده می شوند. طرفداران چرخ گوشت ها اغلب به حفظ آنزیم استناد می کنند، گرچه حفظ آنزیم در موارد خاص و به ندرت اتفاق می افتد و ادعاها توسط پژوهش های آکادمیک تأیید نشده است. گرفتن آب جوانه های ظریف گندم به مرحله خرد کردن نیاز دارد.
نوشیدنی های تجاری معمولاً با ترکیب چند نوع مختلف هویج، چغندر، کدو تنبل و گوجه فرنگی درست می شود. گرچه دو تای آخری از نظر علمی سبزی محسوب نمی شوند، ولی برای طعم دادن افزوده می شوند. دیگر سبزیجاتی که اب آن ها گرفته می شوند عبارتند از:جعفری ، قاصدک، کلم کالی، کرفس وخیار. ممکن است عده ای هم با اهداف درمانی و پزشکی به آن لیمو، سیر و زنجبیل اضافه کنند.
آب سبزیجات دیگر عبارتند از: آب هویج، آب گوجه فرنگی و آب شلغم
به طور کلی، مصرف آب سبزیجات به عنوان مکمل سبزیجات و نه جایگزین آن ها توصیه می شوند. بهر حال از نظر ارزش غذایی آب سبزیجات با خود آن ها رقابت می کنند. براساس گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا ۳/۴ فنجان آب خالص سبزیجات از نظر ارزش غذایی با یک وعده سبزیجات مساوی است. [ ۲] این مطلب در پژوهشی در سال ۲۰۱۶ تأیید شد، این پژوهش مشخص کرد آب سبزیجات با کاهش ریسک بیماری قلبی - عروقی و سرطان همان منافع سبزیجات را برای بدن دارد. گرچه نویسندگان اشاره کردند: «کمبود اطلاعات در مورد بشر و یافته های متناقض سرانجام نتیجه گیری را مختل کرده است. »[ ۳] پژوهش دیگری مشخص کرده است که نوشیدن آب سبزیجات ریسک بیماری آلزایمر را تا ۷۶٪ کاهش می دهد. [ ۴]
عکس آب سبزیجاتعکس آب سبزیجاتعکس آب سبزیجات
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس