اشپزی با خون

پیشنهاد کاربران

آشپزی با خون یا خون به عنوان غذا، نوعی روش آشپزی است که در آن از خون به عنوان ماده اولیه استفاده می شود. این روش در برخی کشورها مثل تانزانیا، کره شمالی، کره جنوبی، چین و اکثر کشورهای اروپایی مرسوم است.
...
[مشاهده متن کامل]
انواع گوشت به عنوان مکمل با خون در این نوع آشپزی کاربرد متداول دارد. انواع سوسیس خون و سوپ خون از این نوع آشپزی حاصل می شوند. در این آشپزی از خون حیوانات اهلی و بلافاصله بعد از کشتار استفاده می گردد. قوم ماسای در آفریقا، خون را با شیر مخلوط می کنند. در برخی فرهنگ ها، از جمله اسلام ، این نوع آشپزی حرام و ممنوع محسوب می شود.

اشپزی با خوناشپزی با خون
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/آشپزی_با_خون

بپرس