اتحادیه جهانی فدراسیون های ورزشی

دانشنامه عمومی

اتحادیه جهانی فدراسیون های ورزشی بین المللی ( GAISF ) چتری برای همه فدراسیون های ورزشی بین المللی ( المپیکی و غیر المپیکی ) و همچنین برگزارکنندگان بازی های چندورزشی و انجمن های بین المللی مرتبط با ورزش است. [ ۱] [ ۲] این اتحادیه از مارس ۲۰۰۹ تا آوریل ۲۰۱۷ نام خود را به اسپورت اکورد تغییر داد و سپس دوباره به نام قبلی خود بازگشت. GAISF یک سازمان ورزشی بین المللی است که دارای ۹۵ عضو کامل ( فدراسیون های بین المللی ورزشی حاکم بر ورزش های خاص در سراسر جهان ) و ۲۰ عضو وابسته ( سازمان هایی است که فعالیت های نزدیک به فدراسیون های ورزشی بین المللی را انجام می دهند ) است.
این شورا از یک رئیس، دو معاون، یک خزانه دار و پنج عضو تشکیل شده است.
GAISF یک سازمان چتر برای هر دو فدراسیون های ورزشی بین المللی المپیک و غیر المپیک و همچنین سازمان دهندگان رویدادهای ورزشی بین المللی است. این سازمان نقشی اساسی در وظایفی مثل ضد دوپینگ، صداقت و مسئولیت اجتماعی را فراهم می کند. GAISF با ایجاد بازی های چند ورزشی که ورزش های مشابه را با هم ترکیب می کند خواستار ارتقا و قابلیت مشاهده اعضا خودمی باشد[ ۳]
فدراسیون های بین المللی عضو می توانند به طور کامل یا اعضای وابسته GAISF باشند. [ ۴]
GAISF ریشه عمیقی در جنبش ورزشی دارد. در اوایل سال ۱۹۲۱، فدراسیون های بین المللی ورزش ( IF ) نیاز به نمایندگی از اهداف و علایق مشترک خود را ابراز داشتند. به راهنمایی پاول روسو، دبیرکل اتحادیه جهانی دوچرخه سواری ( UCI ) ، یک دفتر دائمی IF برای تسهیل گفتگو با مقامات المپیک تأسیس شد. [ نیازمند منبع]
در سال ۱۹۶۷، ۲۶ فدراسیون بین المللی ورزشی در لوزان گرد هم آمدند، در مورد لزوم افزایش رابطه ای دائمی توافق کردند و نام «مجمع عمومی فدراسیونهای بین المللی ورزش» را تصویب کردند. به منظور تأسیس یک سازمان رسمی تر، «انجمن عمومی فدراسیون های بین المللی ورزش» ( GAISF ) در سال ۱۹۷۶ تشکیل شد و دفتر مرکزی دو سال بعد به موناکو منتقل شد.
هزاره جدید تغییرات مهمی را در سازمان ایجاد کرد. در پاسخ به فشار فزاینده بر IF برای حرفه ای سازی و توسعه، GAISF با همکاری انجمن های فدراسیون های بین المللی المپیک تابستانی ( ASOIF ) و زمستانی ( AIOWF ) اولین کنوانسیون بین المللی اسپورت اکورد را در سال ۲۰۰۳ راه اندازی کرد. این قالب جدید «توسط ورزش برای ورزش» به IFها و مشاغل ورزشی اجازه می دهد تا دور هم جمع شوند و دانش و ارتباطات خود را به اشتراک بگذارند.
عکس اتحادیه جهانی فدراسیون های ورزشی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس