اشپزی افریقایی

دانشنامه عمومی

آشپزی آفریقایی. آشپزی آفریقایی ( انگلیسی: African cuisine ) یک جزء اصلی از فرهنگ این قاره است و تاریخچه آن با ماوقع مردم آفریقا در هم تنیده شده است. غذاهایی که مردم آفریقا مصرف می کنند از مذهب، اقلیم و سبک زندگی آنها تأثیر پذیرفته است. اولین آفریقایی های ساکن در این قاره، شکارچیانی بودند که هر چیز قابل مصرف در طبیعت را که در دسترس آنها بود، به عنوان غذا می خوردند. هنگامیکه کشاورزی در آفریقا رواج بیشتری پیدا کرد، در نتیجه مصرف غذاهای مبتنی بر محصولات کشاورزی متداول شد. [ ۱]
به طور مرسوم، آشپزی های متنوع آفریقا از مواد اولیه مبتنی بر تلفیق گیاه و دانه بهره می برند، [ ۲] [ ۳] بدون اینکه نیازی به واردات مواد اولیه غذایی داشته باشند. در بخش هایی از قاره، غذای مصرفی روزمره دارای ویژگی فراوانی محصولات تجه درآنها است. [ ۴] [ ۵]
مرکز آفریقا، شرق آفریقا، شمال آفریقا، جنوب آفریقا و آفریقای غربی، هر کدام غذا، روشهای آماده سازی و سبک مصرفی منحصر به فرد خود را دارند. [ ۲] [ ۶]
ریشه آشپزی بومی آفریقا به هزاران سال قبل، به عصر برنز در شمال شرقی آفریقا بازمی گردد، هنگامی که تمدن های ابتدایی شروع به کشت دانه هایی همچون گندم و جو کردند. [ ۷] قسمتی از شمال آفریقا در بخش هلال حاصلخیز قرار دارد که در آنجا کشاورزی توسط مصریان باستان در این گستره، پاگرفته بود. با آغاز گسترش کشاورزی به دیگر مناطق آفریقا، به ویژه در آفریقای غربی، حیواناتی همچون الاغ و گوسفند در جهت منافع انسان اهلی شده بودند، اگرچه بیشتر قبایل هنوز با خوراکی ساده حاصل از شکار به زندگی ادامه می دادند. [ ۸]
عکس آشپزی آفریقایی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس