اشپزی بودایی

دانشنامه عمومی

آشپزی بودایی. آشپزی بودایی ( به ژاپنی: 精進料理 しょうじんりょうり shōjin ryōri ) یا آشپزی گیاه خواری بودایی ( به انگلیسی: Buddhist Vegetarian Cuisine ) نوعی آشپزی است که در آن گوشت بکار نمی رود و بجای آن حبوبات، غلات و سبزیجات استفاده می شود. بر طبق قوانین دین بودا راهبان بودایی از کشتن حیوانات منع شده اند همچنین در یکی از دو شاخهٔ اصلی دین بودا به نام مهایانه خوردن گوشت مجاز نیست.
عکس آشپزی بودایی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس