امبرلا

دانشنامه عمومی

آمبرلا. شرکت آمبرلا ( به انگلیسی: Umbrella Corporation ) با نام رسمی شرکت داروسازی آمبرلا ( به انگلیسی: Umbrella Pharmaceutical Corporation ) ، شرکتی خیالی است در سری بازی های معروف و پرطرفدار رزیدنت ایول است. در سری رزیدنت ایول، این شرکت دارای شعبه ها و مقرهای گوناگون در سرتاسر جهان است و محصولات دارویی و پزشکی، سلاح ها و لوازم نظامی، سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر و محصولات غذایی این شرکت در متن زندگی بیشتر مردم جهان قرار داشت و بیشتر مردم دنیا به شکلی مستقیم یا غیر مستقیم در استخدام این شرکت بودند؛ به همین خاطر آمبرلا از نفوذ و محبوبیت بالایی در میان مردم، مسئولان و دولت های جهان برخوردار بود. آمبرلا محصولات گوناگونی را به مردم جهان عرضه می کرد اما سیاست اصلی این شرکت انجام آزمایش ها و پژوهش های گسترده، سری و فوق محرمانه در مهندسی ژنتیک و ساخت سلاح های بیولوژیکی بود.
به دلیل گستردگی فعالیت ها، شرکت آمبرلا، از نیروهای نظامی سازمان یافته برخوردار بود. این نیروها خود، به نیروهای تخصصی تر تقسیم می شدند و هرکدام وظیفهٔ خاصی را برعهده داشتند؛ برخی به ارتش کشورها کمک می رساندند، برخی از محصولات شرکت حراست می کردند و گروهی نیز مسئول حفاظت از پروژه های سری و فوق محرمانهٔ شرکت بودند . گستردگی فعالیت های این شرکت، سبب شده بود تا در سرتاسر جهان دارای نامی معتبر و بانفوذ شود و مهم ترین نقش اقتصادی و تجاری را در دنیای این بازی ایفا کند.
سنگ بنای شرکت آمبرلا در سال ۱۹۶۹ به وجود آمد؛ زمانی که لرد آزول ئی. اسپنسر به همراه دوست خود ادوارد آشفورد، دکتر جیمز مارکوس و شاگرد او یعنی برندون بایلی به آفریقا رفتند تا سرزمین فراموش شدهٔ Ndipaya را پیدا کنند. اسپنسر، دانشنامهٔ جهانگردی به نام هانری تراویس را مطالعه کرده بود. در این کتاب از افسانه ای در میان مردمان آن سرزمین فراموش شده یاد می شود، افسانه ای که در آن گیاهی وجود داشت که حتی کشنده ترین زهرها را درمان می کرد و به مصرف کننده اش عمری جاودان، می بخشید.
اسپنسر و ادوارد آشفورد، این سرزمین فراموش شده را پیدا کردند؛ جایی که یک شهر باستانی در اعماق زمین بود و در کنار آن گل های افسانه ای قرار داشت؛ گل هایی که در اعماق زمین، بدون دریافت نور خورشید، رشد و تولید مثل می کردند. اسپنسر در ترشحات این گل ها ویروسی را کشف کرد. ادوارد آشفورد و دکتر جیمز مارکوس مطالعات خود را بر روی این ویروس آغاز کردند. سرانجام نیز ادوارد آشفورد با استفاده از این ویروس، موفق به کشف نهایی ویروس مادر شد.
عکس آمبرلا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس