امپانادا

دانشنامه عمومی

امپانادا ( انگلیسی: Empanada ) در بسیاری از کشورهای آمریکای لاتین و اسپانیا امپانادا ( تلفظ اسپانیایی:  ) به نان یا شیرینی پخته یا سرخ شده که محتویاتی در درون آن قرار داده شده باشد ( مغزدار ) گفته می شود. نام آن از فعل اسپانیایی empanar به معنی بسته بندی یا نان آرد سوخاری زده شده، گرفته شده است. امپانادا از یک لایه خمیر تاشده است که با یک چاشنی که ممکن است از گوشت و پنیر و ذرت و یا مواد دیگر باشد، پر می شود.
ریشه امپانادا به منطقه گالیسیا از شمال غرب از کشور اسپانیا بر می گردد. [ ۱] یک کتاب آشپزی منتشر شده در کاتالان در 1520, با نام Libre del Coch نوشته Robert de Nola به امپانادا اشاره کرده و بیان کرده که در دستور العمل های کاتالانی, ایتالیایی, فرانسوی و عربی درون آن با غذاهای دریایی پر می شود. [ ۲] [ ۳]
امپانادا در آرژانتین غالباً در مهمانی ها و جشنواره ها به عنوان یک آغاز کننده غذا و یا غذای اصلی سرو می شود. در مغازه آشپزها تخصص خاصی در تهیه امپانادا تازه با طعم های متنوع و محتویات مختلف دارند.
در بلیز امپانادا با نام پانادس شناخته می شود و با masa ( خمیر ذرت ) تهیه شده و به طور معمول با ماهی، مرغ یا حبوبات پر می شود. [ ۴] معمولاً خوب سرخ می شوند و با کلم یا سالسا سرو می شوند. پانادس اغلب به عنوان غذا در خیابان به فروش می رسد. [ ۵]
عکس امپاناداعکس امپاناداعکس امپاناداعکس امپانادا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس