انگورفرنگی سفید

دانشنامه عمومی

انگورفرنگی سفید اسپورت انگورفرنگی سرخ، از خانوادهٔ انگورفرنگی و بومی اروپا است. این انگورفرنگی بوته ای برگریز است که ارتفاع و پهنایش به یک متر می رسد و برگهایی شبیه به پنجه و میوه اش به شکل توده هایی کروی است که در تابستان قابل خوردن است. انگورفرنگی سفید از نظر طعم و رنگ که سفید مات است با انگورفرنگی سرخ متفاوت می باشد.
برخلاف خویشاوند نزدیکش انگورفرنگی سیاه انگور فرنگی سرخ و سفید برای تزیین و میوه شان کشت می شوند. [ ۱]
رقم «انگور سفید» جایزه کیفیت انجمن سلطنتی باغبانی و کشاورزی انگلستان را بدست آورده است. [ ۲] ارقام دیگری با میوه زرد و صورتی وجود دارد که به ترتیب انگورفرنگی زرد و انگورفرنگی صورتی نامیده می شوند.
این انگورفرنگی اندکی از انگورفرنگی سرخ کوچکتر و شیرینتر است. زمانی که داخل مربا یا ژله ریخته می شود معمولاً رنگش صورتی است. انگورفرنگی سفید در واقع رقم دارای آلبینیسم انگورفرنگی سرخ است ولی به عنوان یک میوهٔ متفاوت در معرض فروش قرار می گیرد. انگورفرنگی سفید در مقایسه باقرینهٔ سرخ اش به ندرت در دستور غذاهای خوش طعم مشخص شده است. آنها اغلب به صورت خام سرو شده و مزهٔ ترش و شیرینی دارد. مربا، ژله، شراب و شربت انگورفرنگی هم تولید می شود. بویژه، انگورفرنگی سفید از اجزاء کلاسیک ژلهٔ خیلی تصفیه شده بار - لِ - دیک یا لُراین است، گرچه ژله هایی که از انگورفرنگی سرخ درست شده هم یافت می شود.
بری ها منبع خوبی از ویتامین B1 یا C هستند و آهن، مس و منگنز زیادی دارند.
عکس انگورفرنگی سفید
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس