ایناری زوشی

دانشنامه عمومی

ایناری زوشی ( به ژاپنی: 稲荷寿司 いなりずしInarizushi ) نوعی غذاست که لایهٔ بیرونی آن را آبوراآگه ای ( فراورده ای از سویا ) که در ضمن پختن شدن طعم ترش وشیرین به آن داده می شود، تشکیل می دهد. این فراورده دو لایه دارد و می توان آن را به شکل یک پاکت یا کیسه استفاده کرد. بعد از باز کردن دو لایه آبوراآگه با برنج سوشی، یا انواع دیگر برنج پر می شود. نام آن از ایناری اخدای آیین شینتو و خدای باروری، برنج، صنعت و کامیابی دنیوی گرفته شده است. [ ۱] این نوع سوشی در اوایل قرن نوزدهم در شهر تویوکاوا در استان آیچی به وجود آمده است. امروزه شهر تویوکاوا از مراکز اصلی تولید انواع گوناگون ایناری زوشی در ژاپن است. [ ۲] ایناری زوشی برای اولین بار در هنگام قحطی بزرگ تمپو ( ۱۸۳۷–۱۸۳۳ ) در جلوی دروازهٔ معبد ایناری در شهر تویوکاوا فروخته شده است. از زمان های قدیم با بحال ایناری زوشی خوراک عامهٔ مردم عادی بوده و در رستوران های سطح بالای سوشی به مشتریان عرضه نمی شود. [ ۳]
عکس ایناری زوشیعکس ایناری زوشی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس