بدون شکر

دانشنامه عمومی

همهٔ مونوساکاریدها و دی ساکاریدهای اضافه شده به مواد غذایی توسط تولید کننده، آشپز و یا مصرف کننده، به علاوه قند طبیعی موجود در شیره، عسل، و آب میوه توسط سازمان جهانی بهداشت و سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل در گزارش های مختلف به عنوان شکر افزوده شده تعریف شده است. [ ۱] [ ۲] این اصطلاح برای تشخیص بین قندهایی که به طور طبیعی در کربوهیدراتهای تصفیه نشدهٔ کامل مانند:برنج سبوس دار، پاستای گندم ، میوه و غیره وجود دارد، و قندها ( یا کربوهیدرات هایی ) که تا حدودی تصفیه شده اند ( به طور طبیعی توسط انسان، اما گاهی نیز توسط حیوانات، مانند قندهای آزاد موجود در عسل ) استفاده شده است . به آنها به عنوان «شکر» اشاره می شود، زیر شامل اشکال شیمیایی متعددی از جمله ساکارز، گلوکز، فروکتوز، دکستروز و غیره هستند.
عکس بدون شکر
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس