تکادون

دانشنامه عمومی

تکّادون ( به ژاپنی: 鉄火丼 Tekkadon ) ، یکی از انواع دون بوری است که در آن از ساشیمی ماهی تن ( به صورت خام ) استفاده می شود. این نوع غذا از اوایل دوره میجی به وجود آمده است. در یک کاسه ابتدا سومشی یا برنج با طعم سرکه را قرار داده سپس نوری ( جلبک ) خُرد شده را بر روی برنج گذاشته و در بالای آن، ماهی تنی که به صورت اریب برش داده شده به طور منظم قرار داده می شود. برای چاشنی از واسابی استفاده می شود. [ ۱]
عکس تکادون
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس