جام ملت های اسیا ۲۰۱۵

دانشنامه عمومی

جام ملت های آسیا ۲۰۱۵. جام ملت های آسیا ۲۰۱۵ شانزدهمین دوره جام ملت های آسیا بود که در استرالیا از تاریخ ۱۹ دی تا ۱۱ بهمن ماه ( مصادف با تابستان نیمکرهٔ جنوبی ) سال ۱۳۹۳ برگزار شد.
قهرمان این مسابقات حق شرکت در بازی های جام کنفدراسیون ها را دارد که در سال ۲۰۱۷ به میزبانی روسیه برگزار خواهد شد. استرالیا برای نخستین بار این مسابقات را میزبانی می کند و همچنین برای اولین بار است که این مسابقات خارج از قارهٔ آسیا برگزار می شود. بازی ها در پنج شهر سیدنی، ملبورن، کانبرا، بریزبن و نیوکاسل برگزار شدند. برای میزبانی این رقابت ها هیچ کشوری به جز استرالیا نامزد نشده بود. کشور استرالیا به دلیل میزبانی و بر طبق رویه، بدون شرکت در رقابت های مرحلهٔ مقدماتی به مرحله پایانی این مسابقات راه یافت و تیم های ژاپن و کره جنوبی به ترتیب و به علت کسب مقام های اول و سوم در جام ملتهای آسیا ۲۰۱۱ به طور خودکار به مرحله پایانی صعود کردند. بقیه ۱۳ تیم طی رقابت های مرحلهٔ مقدماتی که با شرکت ۴۴ تیم از بهمن ماه ۱۳۹۱ تا اسفندماه ۱۳۹۲ برگزار شده بود، به مرحله پایانی راه یافتند. در این دوره از مسابقات، تیم ملی فوتبال استرالیا برای اولین بار توانست قهرمان بشود، و تیم های کره جنوبی و امارات متحده عربی به ترتیب دوم و سوم شدند.
در سال ۲۰۱۰ استرالیا برای اولین بار پیشنهاد خود جهت میزبانی مسابقات جام ملت های آسیا ۲۰۱۵ را مطرح کرد و به عنوان تنها پیشنهاد دهنده در تاریخ ‎۱۵ دی ۱۳۸۹به عنوان میزبان رسمی مسابقات معرفی شد.
با توجه به تلاش های فدراسیون فوتبال استرالیا که در حال توسعه بازی در خاک خود می باشد و همچنین با توجه به تمام دستاوردهای که در راستای توسعه فوتبال در استرالیا انجام شده است و برای تشویق استرالیا به گامهایی در جهت توسعه بازی ها، من خوشحالم و به آن افتخار می کنم که اعلام کنم کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا کشور استرالیا به عنوان کشور میزبان برای جام ملت های آسیا ۲۰۱۵ را تأیید کرده است. محمد بن همام - رئیس کنفدراسیون آسیا
تعداد تیم های شرکت کننده برای مرحله پایانی مسابقات ۱۶ تیم می باشد که با توجه با تصمیمات کنفدراسیون فوتبال آسیا تیم های اول تا سوم جام ملتهای قبلی ( جام ملت های آسیا ۲۰۱۱ ) به طور مستقیم انتخاب می شوند و با توجه به قهرمانی تیم ژاپن و مقام دومی تیم استرالیا و همچنین میزبانی مسابقات و مقام سومی توسط کره جنوبی در جام ملت های آسیا ۲۰۱۱، این سه تیم به صورت مستقیم و بدون شرکت در مسابقات مرحله مقدماتی به مرحله پایانی راه یافتند. تیم های کره شمالی و فلسطین نیز به دلیل قهرمانی در بازی های جام مبارزان آسیا سال های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۴ به صورت مستقیم به مرحله پایانی راه یافتند و ۱۱ سهمیه باقی مانده از بین ۲۰ تیم که در قالب ۵ گروه ۴ تیمی مسابقات انتخابی رفت و برگشت برگزار کرده و تیم های اول و دوم هر گروه به طور مستقیم به مرحله پایانی این مسابقات صعود کردند؛ و یکی از تیم های سوم این گروه ها پس از انجام مسابقات انتخابی، به عنوان تیم شانزده ام سهمیه حضور در مرحله پایانی مسابقات را به دست آوردند.
عکس جام ملت های آسیا ۲۰۱۵عکس جام ملت های آسیا ۲۰۱۵عکس جام ملت های آسیا ۲۰۱۵عکس جام ملت های آسیا ۲۰۱۵عکس جام ملت های آسیا ۲۰۱۵عکس جام ملت های آسیا ۲۰۱۵
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس