خیابان بیکر

دانشنامه عمومی

خیابان بیکر ( به انگلیسی: Baker Street ) نام یکی از خیابان های وست مینستر در مرکز لندن، پایتخت انگلستان است که بیشتر با داستان های کارآگاهی شرلوک هلمز اثر سر آرتور کانن دویل شناخته می شود. هلمز در خانهٔ شمارهٔ ۲۲۱ب خیابان بیکر ( به انگلیسی: 221B Baker Street ) زندگی می کرد و از گروهی از کودکان محلی که آنان را «نامنظمان خیابان بیکر» می نامید برای کسب اطلاعات استفاده می نمود.
عکس خیابان بیکر

خیابان بیکر (بازی ویدئویی). خیابان بیکر ( به انگلیسی: 221B Baker Street ) یک بازی ویدئویی در سال ۱۹۸۶ و در سبک معمایی است که توسط شرکت دیتاسافت منتشر گردید.
سبک این بازی رایانه ای استراتژی و فکری می باشد و بازیباز پس از انتخاب یکی از چهار شخصیت موجود، یکی از ۳۰ سناریوی بازی را انتخاب نموده و با استفاده از فایل های موجود در راهنمای بازی، اقدام به حل آن سناریو و معمای جنایی می نماید. شهر لندن در این بازی در واقع همان صفحه بازی است و بازیباز برای حل معماها نیاز به حرکت در خانه های این صفحه و جمع آوری مدارک برای حل معما را دارد. حرکت در صفحه بازی ( یا همان شهر لندن ) با استفاده از طاس و به صورت نوبتی انجام می پذیرد. حدود ۵۰ محل در بازی قرار دارد که عبارتند از: بانک، پارک، میخانه و . . . همچنین امکان بازدید از اسکاتلندیارد برای گرفتن کمک نیز در این بازی وجود دارد. ضمن اینکه بازیباز می تواند با استفاده از نشانه های انحرافی، رقیبان خود را گمراه کند. بعد از حل معما، بازیباز باید به خیابان بیکر بازگشته و به سؤال مورد نظر پاسخ بدهد. اگر جواب درست داده شود بازیباز برنده خواهد بود و در غیر اینصورت بازی ادامه پیدا خواهد کرد.
این بازی بر اساس بازی تخته ای مشهوری به همین نام ( 221B Baker St ) طراحی گردیده است. در این بازی چهار شخصیت مطرح بنام های: شرلوک هولمز، دکتر واتسن[ ۷] ، آیرین آدلر[ ۸] و بازرس لستراد[ ۹] برای حل ۳۰ معمای جنایی با یکدیگر به رقابت می پردازند.
گرافیک این بازی کاملاً دو بعدی بوده ولی در صحنه های مربوط به سطح شهر لندن ( صفحه بازی ) ، به صورت ایزومتریک طراحی گشته ( تصویر سمت راست ) . در محل های متفاوت ( مانند بانک، پارک و . . . ) صفحه بازی به دوقسمت افقی تقسیم شده و در بالای صفحه نمایی گرافیکی و در قسمت زیر گفتگوها و دیگر اطلاعات مربوط به محل مورد نظر به صورت متن نمایش داده می شود.
در این بازی از موسیقی و صدا به صورت دیجیتایز شده استفاده گردیده و در بیشتر مکان ها، صداهای دیجیتایز شده ای از شخصیت های مختلف بازی قابل شنیدن است.
• طراحان  : جان سول ( John Sohl ) ، استیون دوبوف ( Steven Duboff ) ، جف هارت ( Jeff Harth )
• گرافیک  : تاد کاماستا ( Todd J. Camasta )
• صداهای دیجیتایز  : سافت ویر اسپیچ ( Software Speech )
این بازی در سال ۱۹۸۶ با همکاری شرکت های اینتلی کریشنز ( IntelliCreations ) ، پاسیفیک سافتِچ ( Pacific Softech ) بر روی رایانه های خانگی اپل ۲، آتاری اس تی، کمودور ۶۴ تولید و توسط شرکت دیتاسافت ( Datasoft ) منتشر گردید. یک سال بعد ( ۱۹۸۷ ) این بازی توسط شرکت های نامبرده شده، برای رایانههای شخصی مبتنی بر سیستم عامل داس به بازار عرضه گردید.
عکس خیابان بیکر (بازی ویدئویی)عکس خیابان بیکر (بازی ویدئویی)عکس خیابان بیکر (بازی ویدئویی)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس