دوکوزاهگزانوئیک اسید

دانشنامه عمومی

دوکوساهگزائنوئیک اسید ( به انگلیسی: Docosahexaenoic acid ) اسید چرب با فرمول شیمیایی C22H32O2 و یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب کم ۴۴۵۵۸۰ است. که جرم مولی آن 328. 488 g/mol می باشد.
سه اسید چرب تشکیل دهنده خانواده امگا - ۳ عبارتند ازآلفا - لینولنیک اسید ( ALA ) ، ایکوساپنتائنوئیک اسید ( EPA ) و دوکوزاهگزائنوئیک اسید ( DHA ) . آلفا - لینولنیک اسید ( ALA ) در گردو و برخی از انواع گیاهان یافت می شود. دو اسید چرب دیگر، یعنی ایکوساپنتائنوئیک اسید ( EPA ) ودوکوزاهگزائنوئیک اسید ( DHA ) در ماهی همچون سالمون و از جمله در روغن و مکمل های ماهی وجود دارد. اسیدهای چرب n - ۳ ( کربن سوم سیر نشده ) ، که از نظر تغذیه ای بسیار مهمند آلفا - لینولنیک اسید ( ALA ) ، دوکوساهگزانوییک اسید ( DHA ) و ایکوساپنتانوییک اسید ( EPA ) می باشند که همگی دارای غیراشباعیت چندگانه هستند. بدن انسان توانایی ساختن و سنتز کردن اسیدهای چرب n - ۳ را از مولکولهای دیگر ندارد، اما می تواند از زنجیره ۱۸ کربنی ALA، زنجیره ۲۰و۲۲ کربنی اسیدهای چرب EPA و DHA را تشکیل دهد.
عکس دوکوزاهگزانوئیک اسید
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس