شراب تقویت شده


معنی انگلیسی:
fortified wine

دانشنامه عمومی

شراب تقویت شده نوعی شراب است که پس از پایان تخمیر و آماده شدن، به آن الکل افزوده اند تا درجه الکلی آن بالاتر رود و به اصطلاح «گیراتر» شود. درجه الکلی چنین شراب هایی معمولاً ۲۰ تا ۲۵ درصد است. یا گاهی مخمر تقویت شده تا بتواند الکل بیشتری تولید کند و در محیطی با درصد الکل بالاتر فعالیت کند
عکس شراب تقویت شده
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس