شراب شیرین

دانشنامه عمومی

شراب شیرین نوعی شراب است که برای شیرین شدن، فرایند تخمیر آن را زودتر از معمول قطع کرده اند. با این کار مقداری از شکر موجود در آب انگور تخمیر نشده باقی می ماند. [ ۱]
گاه برای تولید شراب شیرین پس از پایان تخمیر اندکی شکر به شراب آماده اضافه می کنند.
کتاب شراب فصل: داستان شراب نوشته هیو جانسون ( Hugh Johnson ) روش های مختلفی را ارائه می دهد که در طول تاریخ برای شیرین کردن شراب استفاده می شده است. متداول ترین روش، برداشت انگور در زودترین زمان ممکن بود. این روش در زمان رومی ها توسط ویرجیل ( Virgil ) و مارشال ( Martial ) حمایت می شد. یونانیان باستان نیز انگور را زود برداشت می کردند تا مقداری از اسیدیتهٔ آن را حفظ کنند و سپس انگورها را برای چند روز در آفتاب رها می کردند تا چروکیده شوند و قندشان غلظت پیدا کند. در کرت نیز با چرخاندن ساقه های انگور، به نتیجهٔ مشابهی می رسیدند. بدین صورت که آنها را از شیرهٔ انگور محروم کرده و می گذاشتند که روی درخت انگور خشک شوند. روشی که باعث تولید پاسوم ( passum ) و معادل آن در ایتالیای مدرن، پاسیتو ( passito ) می شود. توقف تخمیر همچنین می تواند شیرینی بالقوهٔ شراب را افزایش دهد. در دوران باستان، این امر با غوطه ور سازی آمفوره ها ( amphorae ) [ ۲] در آب سرد در طول زمستان حاصل می شد. [ ۳]
عکس شراب شیرین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

مترادف ها

port (اسم)
لنگر گاه، پرت، مخرج، درب، درگاه، در رو، بندرگاه، بندر، بندر ورودی، مبدا مسافرت، دورازه، شراب شیرین

sweet wine (اسم)
شراب شیرین

فارسی به عربی

میناء

پیشنهاد کاربران

بپرس