شورای فدراسیون

دانشنامه عمومی

شورای فدراسیون (روسیه). شورای فدراسیون ( روسی: Сове́т Федера́ции - سوویت فدراتسی، مخفف رایج: Совфед ( سووفد ) یا سنا ( به طور رسمی، از ۱ ژوئیه ۲۰۲۰ شروع می شود ) ( روسی: Сенат ) طبق قانون اساسی فدراسیون روسیه در سال ۱۹۹۳، مجلس علیا روسیه یعنی مجلس فدرال روسیه ( پارلمان فدراسیون روسیه ) است. هر یک از ۸۵[ ۱] واحد فدرال روسیه - متشکل از ۲۲ جمهوری، ۴۶ استان، ۹ سرزمین، سه شهر فدرال، چهار ناحیه خودمختار و یک ابلاست خودمختار که دو سناتور را برای عضویت می فرستد که مجموعاً ۱۷۰ سناتور می شود. علاوه بر این، قانون اساسی فدراسیون روسیه همچنین سناتورهایی برای فدراسیون روسیه تعیین کرده که نمی توانند بیش از سی نفر ( حداکثر هفت نفر از آنها مادام العمر ) باشند و همچنین ( اختیاری ) روسای جمهور سابق به عنوان سناتور مادام العمر ( تا سال ۲۰۲۰ در چنین سناتورهای مادام العمری وجود ندارند ) نظر گرفته است.
شورا جلسات خود را در خیابان بولشایا دمیتروفکا در مسکو در خانه سابق ساختمان اصلی آژانس دولتی اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی ( گوستروی ) برگزار می کند و دفاتر و اتاق های کمیته، بیشتر در خیابان نووی آربات دارد. دو مجلس فدرال از نظر فیزیکی از هم جدا شده اند و دومای دولتی در مکانی دیگری از مسکو در خیابان اوخوتنی ریاد جای دارد. جلسات شورای فدراسیون از ۲۵ ژانویه تا ۱۵ ژوئیه و از ۱۶ سپتامبر تا ۳۱ دسامبر در مسکو برگزار می شود. جلسات برای عموم آزاد است اگرچه مکان جلسات می تواند در صورت تمایل شورای فدراسیون تغییر کند و ممکن است که جلسات امن غیرعلنی تشکیل شود.
از لحاظ جانشینی در قدرت، به ترتیب رئیس شورای فدراسیون پس از رئیس جمهور و نخست وزیر، سومین مقام برتر در فدراسیون روسیه است. در صورت ناتوانی رئیس جمهور و نخست وزیر، رئیس شورای فدراسیون کفیل ریاست جمهوری فدراسیون روسیه می شود. [ ۲] [ ۳]
عکس شورای فدراسیون (روسیه)عکس شورای فدراسیون (روسیه)عکس شورای فدراسیون (روسیه)عکس شورای فدراسیون (روسیه)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس