شکر قنادی

دانشنامه عمومی

شکر قنادی ( به انگلیسی: confectioners sugar ) یا ( به انگلیسی: icing sugar ) نوعی شکر مرغوب است که بیشتر برای لعاب روی شیرینی و تزیین کیک بکار برده می شود. درجهٔ مرغوبیت شکر با X نشان داده می شود و نوع معمولی آن XXX یا XXXX است و مرغوب ترین نوع آن X ۱۰ دارد. [ ۱]
شکر کاستر ( به انگلیسی: Caster sugar ) یا شکر نانوایی: شکر کاستر دارای ذره های بزرگتر از شکر قنادی است و ذرات آن تقریباً به اندازه نصف شکر سفید معمولی است.
عکس شکر قنادی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس