صدیقین اصفهانی محمدتقی

دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] «آیت الله محمد تقی صدیقین اصفهانی» در سال 1342ق در اصفهان زاده شد.
در سال 1360ق مقدمات علوم را در زادگاهش فرا گرفت و سال بعد به قم آمد، اما به دلیل بیماری، به زادگاهش بازگشت و سطوح را نزد حضرات آیات: خادمی اصفهانی، شیخ محمد حسن عالم نجف آبادی، هرندی و بزرانی فرا گرفت. در سال 1365ق برای بار دوم به قم آمد و بخشی از کتاب کفایه را در محضر آیت الله مرعشی نجفی و بخش دیگر را نزد آیت الله زین العابدین کاشانی آموخت. سپس به درس آیت الله بروجردی حاضر شد و همزمان در دروس حضرات آیات: محمد تقی خوانساری، محقق داماد، اراکی، امام خمینی(ره)، گلپایگانی و شریعتمداری حاضر شد و شرح منظومه را از علامه طباطبائی آموخت.
وی در ایام تعطیلات حوزه علمیه قم به اصفهان می رفت و در ابحاث حضرات آیات: شیخ مهدی نجفی، رحیم ارباب و سید عبدالله ثقة الاسلام حاضر می شد . در سال 1382 پس از وفات آیت الله کمالوند خرم آبادی، به درخواست امام خمینی(ره)، برای اداره حوزه کمالیه، به خرم آباد رفت و به تدریس خارج فقه و اصول پرداخت و پس از چهار سال به قم بازگشت و به تالیف و تدریس اشتغال ورزید.
معیار الفقاهة، کتاب صلاة و حج، حسین(ع) و پذیرش دعوت، نقد شهید جاوید، الاجماع و الاخبار، تفسیر آیه جلباب، در حد شرعی حجاب زنان و وجوب ستر وجه و کفین، غناء موضوعا و حکما، شطرنج و منع بازی با آن و دین و زن.
ایشان در چهارشنبه بیستم محرم الحرام 1426ق برابر با 12 اسفندماه 1383 در 83 سالگی از دنیا رفتند و پس از تشییع و نماز آیت الله صافی گلپایگانی، در قبرستان شیخان قم مدفون شد.
غناء موضوعا و حکما / نوع اثر: کتاب / نقش: نویسنده

پیشنهاد کاربران

بپرس