غذای محلی

پیشنهاد کاربران

غذای محلی، غذایی است که در فاصله کمی از جایی که مصرف می شود تولید می شود و اغلب همراه با یک ساختار اجتماعی و زنجیره تأمین متفاوت از سیستم سوپرمارکتی بزرگ است.
جنبش های غذای محلی با هدف ایجاد ارتباط با تولیدکنندگان مواد غذایی و مصرف کنندگان در همان منطقه جغرافیایی، توسعه شبکه های غذایی متکی و مقاوم تر هستند. بهبود اقتصاد محلی یا تأثیر بر بهداشت همگانی، محیط زیست یا جامعه در یک مکان خاص است. این اصطلاح همچنین توسعه یافته تا نه تنها موقعیت جغرافیایی تأمین کننده و مصرف کننده را شامل شود بلکه می تواند "از نظر خصوصیات اجتماعی و زنجیره تأمین " نیز تعریف شود. به عنوان مثال، ابتکارات غذایی محلی اغلب شیوه های کشاورزی پایدار و ارگانیک را ترویج می کند، اگرچه این موارد صریحاً با نزدیکی جغرافیایی تولیدکننده و مصرف کننده ارتباط ندارند.
...
[مشاهده متن کامل]

غذای محلی جایگزینی برای مدل جهانی مواد غذایی است، که معمولاً غذا قبل از رسیدن به مصرف کننده، مسافت طولانی ترابری را طی می کند.
در ایالات متحده آمریکا، جنبش غذای محلی به قانون تعدیل کشاورزی در سال ۱۹۳۳ رهنمون شده است که یارانه های کشاورزی و حمایت از قیمت ها را افزایش داد. جنبش معاصر آمریکایی را می توان به قطعنامه های پیشنهادی دستورالعمل های انجمن آموزش تغذیه در سال ۱۹۸۱ پی گیری کرد. این قطعنامه های تا حد زیادی ناموفق، تولید محلی را به تدریج از دست دادن زمین های کشاورزی تشویق می کنند. این برنامه «رژیم های پایدار» را توصیف می کند - اصطلاحی که آن زمان برای عموم آمریکایی جدید بود. در آن زمان، این قطعنامه ها با انتقاد شدید از سوی مؤسسات حرفه ای تجارت روبرو شده بودند، اما از سال ۲۰۰۰ تاکنون تجدید نظر جدی برای حمایت از آنها وجود داشته است.
در سال ۲۰۰۸، لایحه مزرعه ایالات متحده برای تأکید بر تغذیه اصلاح شد: "این افراد سالمندان کم درآمد را با استفاده از کوپن برای استفاده در بازارهای محلی تولید می کند و بیش از یک میلیارد دلار به برنامه میوه و تره بار تازه اضافه می کند، که این محصول میان وعده های سالم را در اختیار شما قرار می دهد. ۳ میلیون کودک کم درآمد در مدارس ".
هیچ تعریف واحدی از سیستمهای غذایی محلی وجود ندارد. فواصل جغرافیایی بین تولید و مصرف در حین حرکت متفاوت است. با این حال، عامه مردم می دانند که «محلی» ترتیب بازاریابی را توصیف می کند ( به عنوان مثال کشاورزان که به طور مستقیم در بازارهای منطقه ای و یا مدارس به کشاورزان می فروشند ) . تعاریف می تواند بر اساس مرزهای سیاسی یا جغرافیایی یا مایل های غذایی باشد. در قانون مواد غذایی، حفاظت و انرژی آمریکا در سال ۲۰۰۸ آمده است:

غذای محلیغذای محلیغذای محلی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/غذای_محلی
Native food

بپرس