فرانسیس ارنولد

دانشنامه عمومی

فرانسیس آرنولد. فرانسیس همیلتون آرنولد ( به انگلیسی: Frances Hamilton Arnold ) متولد ۲۵ ژوئیه ۱۹۵۶، دانشمند، مهندس سرشناس آمریکایی و برنده جایزه نوبل است. [ ۱] وی از جمله پیشتازان روش های تکامل تدریجی هدایت شده[ واژه نامه ۱] در زمینه پروتئین ها برای آفرینش سیستم های بیولوژیکی مفید شامل آنزیمها، مسیرهای سوخت و سازی، [ واژه نامه ۲] مدارهای تنظیم شده ژنتیکی[ واژه نامه ۳] و ارگانیزمها به شمار می رود. فرانسیس همیلتون در حال حاضر استاد تمام مؤسسه فناوری کالیفرنیا است و در این دانشگاه مسند پروفسوری «دیک و باربارا دیکسون» در رشته های مهندسی شیمی، مهندسی زیستی و بیوشیمی را بر عهده دارد. مطالعات وی شامل بررسی های پژوهشی و کاربردی در پزشکی، مواد و صنایع شیمیایی و بحث های مرتبط با انرژی می شود. او مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی مکانیک و هوافضا از دانشگاه پرینستون در سال ۱۹۷۹ اخذ کرد و پس از آن با ورود به دوره دوره دکترای مستقیم در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه کالیفرنیا در برکلی موفق به دریافت مدرک دکترا شد. وی تحصیلات خود را در مقطع پسادکترا در همین دانشگاه و در زمینه شیمی بیوفیزیکی ادامه داد و در سال ۱۹۸۶ به جمع اعضای هیئت علمی مؤسسه فناوری کالیفرنیا پیوست.
پژوهش های آرنولد تا کنون وی را حائز بسیاری از جوایز علمی از جمله جایزه چارلز استارک دراپر در سال ۲۰۱۱ و مدال ملی فناوری و نوآوری در سال ۲۰۱۳ و جایزه فناوری هزاره در سال ۲۰۱۶ کرده است. از جمله افتخارات برجسته دیگر آرنولد قرارگیری در بین نامزدهای نهایی سه بخش آکادمی ملی ایالات متحده در سال ۲۰۰۸ است؛ این سه بخش عبارت اند از: آکادمی ملی علوم، آکادمی ملی مهندسی و آکادمی ملی پزشکی. همچنین آرنولد در انجمن پیشبرد علوم آمریکا، فرهنگستان هنر و علوم آمریکا، انجمن میکروبیولوژی آمریکا و مؤسسه پزشکی و مهندسی بیولوژی آمریکا نیز عضویت دارد.
به واسطه عضویت به عنوان مشاور در مؤسسه مشترک انرژی و بیولوژی تحت نظارت گروه انرژی ایالات متحده، آرنولد در شورای مشورتی دانشگاه علم و صنعت ملک عبدالله تحت نظر ریاست جمهوری آمریکا نیز عضویت دارد. وی هم اکنون مسند داوری جایزه مهندسی ملکه الیزابت را نیز بر عهده دارد.
پژوهش های آرنولد در کلتک پیرامون مباحثی نظیر شیمی سبز و انرژی های جایگزین است و شامل گسترش آنزیم های فوق فعال ( هیدرولیز سلولوزی و بیوسنتز آنزیم ها ) و میکروارگانیزم ها برای تبدیل بیومس به سوخت و مواد شیمیایی می شود. همچنین آرنولد در بسیاری از اختراعات و نوآوری های شرکت Gevo همکاری داشته است.
عکس فرانسیس آرنولد
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس