فراورده های قندی

دانشنامه عمومی

فراورده های قندی به یک سری از مواد خوراکی که از نظر داشتن قند غنی هستند، گفته می شود.
این فراورده ها به لحاظ دارا بودن انرژی زیاد بویژه در موادی نظیر خامه ها که حاوی انرژی متراکمی هستند، در امر چاقی و افزایش وزن نقش بسزایی ایفاء می کنند. یکی از آثار مصرف شیرینی کاهش اشتها به لحاظ ایجاد سیری کاذب می باشد، که این امر برای اطفال که در سنین رشد قرار دارند باعث کمبود سایر مواد مغذی مورد نیاز جهت رشد و بالندگی می گردد. [ ۱]
مصرف بیش از حد شیرینی جات باعث خنگی می شود بر اساس تحقیق های انجام شده موش هایی که تنها با غذای مخصوص موش و محلول غلیظ قند ذرت تغذیه شدند، در مقایسه با موش هایی که به رژیم غذایی شان مکمل اسید چرب امگا ۳ اضافه شده بود، بعد از گذشت تنها ۶ هفته، در رد شدن از ماز ( هزارتو ) و پیدا کردن مسیر درست، با مشکلات بیشتری مواجه شدند. [ ۲]
عکس فراورده های قندی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس