ماکی سو

دانشنامه عمومی

ماکی سو یا حصیر سوشی ( به ژاپنی: 巻き簾 Makisu ) یکی از ابزارهایی است که در آشپزی ژاپنی بکار می رود. از انواع سوداره ( حصیر ) است که از چوب خیزران و پنبه ساخته می شود. ابعاد آن ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر است. برحسب ضخامت چوب خیزرانی که بکار رفته به دو نوع ضخیم و نازک تقسیم می شود. بیشترین مورد استفاده از آن برای درست کردن ماکی زوشی یا یکی از انواع سوشی است. همچنین برای شکل دادن به تاماگویاکی ( تخم مرغ املت به سبک ژاپنی ) نیز بکار می رود.
عکس ماکی سوعکس ماکی سوعکس ماکی سو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس