محمد شمس

فرهنگ اسم ها

اسم: محمد شمس (پسر) (عربی) (مذهبی و قرآنی) (تلفظ: m.-šams) (فارسی: محمّدشمس) (انگلیسی: mohammad-shams)
معنی: ترکیب دو اسم محمد و شمس ( ستوده و خورشید )، از نام های مرکب، ا محمّد و شمس
برچسب ها: اسم، اسم با م، اسم پسر، اسم عربی، اسم مذهبی و قرآنی

پیشنهاد کاربران

محمد شمس ( زادهٔ ۱۶ آذر ۱۳۳۳ ) آهنگ ساز، تنظیم کننده، رهبر ارکستر ایرانی است. او سازنده ترانه «خلیج فارس» ( به خوانندگی ابی و شعری از عادل حسنی ) و «سوییت ایرانی» برای فلوت و ارکستر ( تکنواز: کوشیار شاهرودی ) است.
...
[مشاهده متن کامل]

محمد شمس در سال ۱۳۳۳ در تهران متولد شد. موسیقی را با ساز تنبک به صورت خودآموز آغاز کرد؛ سپس در هنرستان های ملی و عالی موسیقی تهران تحصیلات موسیقی خود را ادامه داد و در این سال ها از آموزش های استادانی مانند: حسین دهلوی، مرتضی حنانه، مصطفی کمال پورتراب، محمد پورتراب، اقدس پورتراب، علی رهبری، کامبیز روشن روان، محمد تقی مسعودیه، فرهاد فخرالدینی، توماس کریستین داوید، فریدون ناصری، حسن رادمرد، اسماعیل تهرانی، محمد اسماعیلی، اسماعیل واثقی، ابراهیم روحی فر، قاسم طالب زاده، رحمت الله بدیعی، جواد معروفی، افلیا پرتو، مهربانو توفیق، شهلا نیک فال، ارفع اطرایی، شیدا قرچه داغی، محمود کریمی، حسن ناهید بهره برد.
محمد شمس در ایران نوازندگی سازهای مختلفی را تجربه کرد که از جمله آن ها ویولون و پیانو بود. او هم اکنون هم در بسیاری از برنامه ها و ضبط هایش خود نوازندگی پیانو را به عهده دارد.
آثار محمد شمس، در فرمها و سبکهای بسیار متنوعی خلق شده که تعداد این آثار بیش از ۶۵۰ اثر است که شامل قطعاتی برای ارکستر بزرگ، موسیقی الکترونیک، ارکستر ایرانی، ارکستر تلفیقی و انواع ترانه، تصنیف و سرود است.
۱۹۶۴ - ورود به هنرستان عالی موسیقی
۱۹۶۶ - ورود به هنرستان موسیقی ملی
۱۹۶۸ - ساخت اولین قطعه برای ارکستر زهی در دستگاه چهارگاه
۱۹۶۹ - دعوت به همکاری با ارکسترهای صبا ( به رهبری حسین دهلوی ) به عنوان نوازنده ویولون
۱۹۷۳ - دعوت به نوازندگی ارکستر رادیو ( به رهبری فریدون شهبازیان و فرهاد فخرالدینی ) ، اولین تجربه تنظیم برای ارکستر سمفونیک و ارکستر ترانه شب ابی است که با شعری از اردلان سرفراز و ملودی منصور ایران نژاد اجرا شد.
۱۹۷۴ - دیپلم موسیقی از هنرکده موسیقی ملی
۱۹۷۶ - ساخت تیتراژ برای موسیقی رادیو
۱۹۷۹ - لیسانس موسیقی از هنرکده موسیقی ملی
۱۹۸۰ - دعوت به رهبری، آهنگسازی ارکستر رادیو و تلویزیون
۱۹۸۱–۸۵ ساخت بیشتر از ۵۰ قطعه برای پیانو و کر و ارکستر
۱۹۸۵ - سفر به پاریس
۱۹۸۵–۱۹۹۲ رهبری ارکستر هارمونی «le - havre» و اجرای قطعاتی مانند سوییت ایرانی، برای ارکستر هارمونی و فلوت ( برای ضبط سی دی از ارکستر زهی، پیانو، بیس و تنبک و فلوت استفاده شد ) و کنسرت در دانشگاه کن

محمد شمس
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/محمد_شمس

بپرس