نان برنج

دانشنامه عمومی

نان برنج نوعی نان است که با آرد برنج به جای آرد گندم درست می شود. [ ۱] نان برنج برای افراد مبتلا به عدم تحمل گلوتن واکنش های نامطلوبی ایجاد نمی کند. [ ۲]
باگ می ( باگت ) ویتنامی به طور سنتی با مخلوطی از آرد گندم و برنج یا گاهی منحصراً آرد دوم تهیه می شود که در نتیجه بافتی مطبوع و ترد ایجاد می کند. [ ۳]
نان برنجی لیبریایی به طور سنتی با آرد برنج، چنار رسیده له شده، کره، تخم مرغ، جوش شیرین، شکر، نمک، آب و زنجبیل رنده شده درست می شود. [ ۴]
در سال ۲۰۰۱، یک گروه مطالعاتی در دپارتمان مهندسی دانشگاه یاماگاتا از فناوری قالب گیری فوم برای تولید نان ساخته شده از ۱۰۰ درصد آرد برنج استفاده کردند. [ ۵] [ ۶]
عکس نان برنج
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس