ولووان

دانشنامه عمومی

ولووان ( به فرانسوی: Vol - au - vent ) ، قطر آن ۲۰ - ۱۵ بوده و از خمیر هزار لا درست می شود. داخل آن خالی بوده و با مواد غذایی پر می شود. انواع قدیمی آن با خمیر فونسه درست می شد که از نظر وزنی سنگین بود. آشپز مشهور فرانسوی ماری آنتوان کارم در هنگامی که در حال آماده کردن تارت بود برای اولین بار از خمیر هزار لا برای تهیه آن استفاده کرد. در هنگام پخت خمیر در فر بقدری پف آن زیاد بود که کارم گفت: Elle vole au vent! به معنای اینکه « ( تارت ) به پرواز درآمده» این عبارت منشأ نامگذاری ولووان است. [ ۱]
عکس ولووانعکس ولووان
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس