پودر کاری

دانشنامه عمومی

پودر کاری ( به انگلیسی: Curry powder ) ، ادویه ای است که معمولاً در آشپزی هندی کاربرد دارد و معمولاً ترکیب چند ادویهٔ دیگر است. با پیشرفت ارتباطات و آگاهی مردم از فرهنگ و تمدن دیگر کشورها در اکثر کشورها از این پودر در تهیه غذاهای مختلف و در پخت غذاهایی که نیاز به ادویه خاص ندارند، استفاده می کنند.
پودر کاری اگرچه به صورت یک ادویه مجزا فروخته می شود، ولی ترکیبات آن در کشورها و ملل مختلف، متفاوت است؛ اما به طور کلی می توان گفت: مخلوطی از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره، فلفل تند و گشنیز است. [ ۱]
اما عنصر اصلی پودر کاری در تمام کشورها زردچوبه است.
پودر کاری به دلیل وجود زردچوبه که عامل ضدالتهاب و یک آنتی اکسیدان قوی است، موجب کاهش التهاب مفاصل می شود. حتی ممکن است این عنصر ژن ناقل سرطان پستان را غیرفعال کند و روند پیشرفت سرطان پروستات و سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.
زردچوبه تأثیر مثبت و چشمگیری در درمان سرطان لوزالمعده دارد. گروهی از پژوهشگران معتقدند که زردچوبه می تواند با سرطان پوست نیز مبارزه و ملانوم سلول های سرطانی پوست را تخریب کند. به نظر می رسد که زردچوبه موجود در پودر کاری از آلزایمر پیشگیری می کند. کاری، حافظه را بهبود می بخشد. [ ۱]
کورکامین موجود در زردچوبه و کاری زرد از دیر باز برای درمان آکنه و تقویت کبد، آلرژی و مشکلات گوارشی استفاده می شده است در حال حاضر برخی از آزمایش ها نیز حاکی از این هستند که کورکومین از منتشر شدن سرطان در بدن جلوگیری می کند و نیز از سلول های سالم در برابر رادیوتراپی محافظت می کند. [ ۲] این گیاه به بهبود عملکرد معده و روده باریک کمک می کند. [ ۳]
عکس پودر کاریعکس پودر کاریعکس پودر کاریعکس پودر کاری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس