کارامل سیب

دانشنامه عمومی

کارامل سیب یا تافی سیب با فروبردن یا غلتاندن سیب در کارامل داغ ، گاهی اوقات غلتاندن در گردو یا شیرینی های مورد علاقه و سرد کردن آن درست می شود. آنها، به طور کلی، زمانی که فقط در کارامل غلتیده باشند کارامل سیب و زمانی که اجزاء بیشتری مثل بادام زمینی به کار رفته باشد تافی سیب نامیده می شوند.
کارامل سیب معمولاً در فستیوال های پاییزی مثل هالووین، یا برداشت سالانه سیب به مصرف می رسد.
عکس کارامل سیب
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس