کاغذ برنج

دانشنامه عمومی

کاغذ برنج ( به ژاپنی: ライスペーパー Raice pepa ) یکی از فراورده های برنج است که در آن برنج به صورت ورقه ای نازک درآمده و سپس خشک می شود. کاغذ برنج در آشپزی تایلندی و آشپزی ویتنامی برای پیچاندن سبزیجات بسیار استفاده می شود. این ورقه در صورت قرار گرفتن در آب به سرعت نشاستهٔ نرم شده مناسب خوردن می شود. معمولاً به همین صورت سرد و بدون اضافه کردن حرارت استفاده می شود اما می توان آن را همراه مواد داخلش در روغن نیز سرخ کرد که در اینصورت به غذای هاروماکی شباهت پیدا می کند.
عکس کاغذ برنجعکس کاغذ برنج
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس