کافه موکا

دانشنامه عمومی

کافی موکا ( به ایتالیایی: Caffè mocha ) و یا موکاچینو ( به ایتالیایی: Mocaccino ) نوع شکلاتی کافه لاته است. [ ۱] مانند یک کافه لاته بر اساس اسپرسو و شیر داغ تهیه می شود اما به آن شکلات شیرین غالباً به شکل پودر کاکائو اضافه می شود. موکا را همچنین می توان با شکلات تلخ یا شیرشکلاتی تهیه نمود. در برخی کشورها و گویش ها کافه موکا را با نام موکاچینو می شناسند. [ ۲]
منظور از کافه موکا می تواند شکلات داغ که به آن مقداری قهوه اسپرسو اضافه شده است باشد. مانند کاپوچینو یک قهوه موکا می تواند شامل یک لایه شیر یا خامه به جای شکلات داغ در بالایش باشد. همچنین می توان برای خوشمزه تر کردن نوشیدنی اندکی پودر کاکائو یا مارشملو به سطح آن اضافه کرد. نوع سفید قهوه موکا مانند نوع اصلی تهیه می شود فقط به جای شکلات معمولی از شکلات سفید استفاده می شود.
عکس کافه موکاعکس کافه موکاعکس کافه موکاعکس کافه موکاعکس کافه موکا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

کافه موکا، یکی از مشتقات کافه لاته می باشد که الزاماً به آن شکلات داغ شیرین اصافه می کنند . نام دیگرش موکاچینو می باشد.

بپرس