کرم کره

دانشنامه عمومی

کرم کره یا خامه کره ای ( به انگلیسی: Buttercream ) ، کرمی است که از مخلوط کردن شکر به کره و بهم زدن بسیار آن و وارد کردن هوا در آن به وجود می آید. دو روش در تهیهٔ کرم کره وجود دارد در یکی شکر بکار می رود و در دیگری روشی است که از مرنگ استفاده می شود. نوعی که از مرنگ استفاده می شود نرم و لطیف تر است. برای طعم دهی نیز اسانس وانیل افزوده می شود. در بعضی از دستورها از زردهٔ تخم مرغ یا تخم مرغ کامل نیز استفاده شده است. با افزودن قهوه یا کاکائو می توان رنگ این کرم را تغییر داد. [ ۱]
عکس کرم کره
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس