کمودور سی دی تی وی

دانشنامه عمومی

«سی دی تی وی» ( مختصر شده «Commodore Dynamic Total Vision» و «Compact Disc Television» که دو معنی هم زمان را ارائه می دهد ) ، یک دستگاه مولتی مدیا است که توسط شرکت کمودور تولید و در مارس ۱۹۹۱ عرضه شد.
«سی دی تی وی» در اصل یک رایانه خانگی آمیگا ۵۰۰ بود که همراه با گرداننده سی دی - رام و ریموت کنترل عرضه شد و با اضافه کردن گزینه هایی مانند صفحه کلید، ماوس و فلاپی دیسک به صورت کامل کارایی یک آمیگا را می دهد. [ ۱] کمودور این دستگاه را به عنوان یک وسیله مولتی مدیای خانگی ( با شعار همه امکانات در یک دستگاه[ ۲] ) و در یک کیس شبیه به دستگاه های استریوی خانگی عرضه نمود. این سیستم هم دقیقاً همان بازاری را هدف قرار داده بود که دستگاه «فیلیپس سی دی - آی»[ ۳] قصد آن را داشت و البته هر دوی این سیستم ها آن طور که انتظار داشتند نتوانستند در بازار مورد نظر موفق شوند. در هر حال «سی دی تی وی» بر اساس تکنولوژی سخت افزاری آمیگا طراحی شده بود و در بازار با استفاده از نام برند «آمیگا» و عنوان «سی دی تی وی» عرضه گردید.
کمودور این دستگاه را در تابستان ۱۹۹۰ و در «نمایشگاه بین المللی سی ئی اس» شیکاگو معرفی و اعلام کرد تا پایان سال به همراه ۱۰۰ عنوان نرم افزاری منتشر خواهد نمود. [ ۱] این محصول ابتدا در مارس ۱۹۹۱ و در آمریکای شمالی ( نمایشگاه سی ئی اس لاس وگاس ) و در بریتانیا ( نمایشگاه دنیای کمودور، لندن ) [ ۴] عرضه گردید. [ ۵] این محصول در تبلیغات با قیمت ۴۹۹ پوند و شامل یک عدد دستگاه «سی دی تی وی»، ریموت کنترل و دو عنوان نرم افزاری معرفی گردید. [ ۶] در ایالات متحده آمریکا نیز این دستگاه با قیمت ۹۹۹ دلار عرضه شد. [ ۷]
در سال ۱۹۹۰ میلادی، شرکت کمودور وجهه مناسبی بین سازندگان و مشتریان نداشت. مجله «کامپیوتر گیمینگ ورلد»[ ۸] در مورد شرکت کمودور و در همان سال نوشت: «سابقه بسیار بد و وحشتناک از رضایتمندی مشتریان و پشتیبانی فنی در گذشته. » کمپانی کمودور اقدام به انتخاب مجله های وفادار و متعصب به آمیگا به عنوان کانال رسمی برای تبلیغات این محصول نموده بود، اما جامعه آمیگا با وجود «سی دی - رام» خارجی تولید شده ( A570 ) ، این محصول را مورد توجه قرار ندادند. [ ۹] این مسئله باعث افت فروش سیسم «سی دی تی وی» گردید، چرا که این محصول که توسط کمودور قرار بود جدا به فروش برسد در واقع یک آمیگا ۵۰۰ به همراه سی دی درایو A570 اضافه بود و هر دو هم از نرم افزارهای یکسانی بهره می بردند، در نتیجه انگیزه بسیار کمی برای خرید این محصول در بین کاربران پدید می آمد. این ایراد توسط شرکت کمودور می توانست به وسیله تولید کنسول جانشین این سیستم ( آمیگا سی دی۳۲ ) مرتفع گردد، زیرا کنسول «سی دی ۳۲» از تراشه اختصاصی «آکیکو»[ ۱۰] بهره می برد، ضمن اینکه بازی های آن فقط بر روی کنسول «سی دی۳۲» قابل اجرا بود.
عکس کمودور سی دی تی ویعکس کمودور سی دی تی ویعکس کمودور سی دی تی ویعکس کمودور سی دی تی وی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس