یخ چینه مجلل

پیشنهاد کاربران

یخچینه مجلل یک یخچینه سفید رنگ و سخت است که از سفیده تخم مرغ زده شده، خاک قند، و گاهی لیمو یا آبلیمو تهیه میشود.
از یخچینه مجلل برای تزیین شیرینی، کیک تولد، کیک عروسی، نان زنجبیلی، کلوچه ها و انواع دیگر شیرینیها و بیسکویت ها استفاده میشود. از یخچینه مجلل میتوان بعنوان روکش و پوششی صاف یا حتی قله هایی تیز استفاده برد.
...
[مشاهده متن کامل]

هرچند یخچینه مجلل با یخچینه معمولی که معمولاً به آن خامه کیک ( با خامه قنادی فرق دارد ) میگوییم در این امر که هر دو برای تزیین شیرینیجات استفاده میشوند وجه مشترک دارند، اما تفاوت یخچینه مجلل با خامه کیک در این است که یخچینه معمولی یا خامه کیک مزه چرب و حالت نرم دارد، اما یخچینه مجلل طعم آبنبات میدهد و حالت جامد و سخت دارد.
برخی به تقلید از انگلیسی بصورت فنگلیش به آن رویال آیسینگ میگویند. آیسینگ از کلمه خاک قند در انگلیسی گرفته شده است.
در زیر تصاویری از یخچینه مجلل و خامه کیک یا یخچینه معمولی را میبینیم

یخ چینه مجللیخ چینه مجلل

بپرس