پیشنهادهای علی راد (٣١)
کبسه - نوعی غذای اصالتاً عربی که نوع سنتی آن با گوشت و برنج ساخته میشود و بعنوان غذای ملی عربستان سعودی نیز شناخته میشود.
دلمه گوجه فرنگی
بابوتی - نوعی غذای سنتی آفریقای شمالی.
نوعی گوشت بره بریان
نوعی پاستا که از ذرات بخار شده آرد سمولینا تهیه میشود و نوعی غذای آفریقای شمالی است.
چیکن تیکا - نوعی غذای هندی تهیه شده از فیله یا ران مرغ
سلفون ( روکش شفاف پلاستیکی مخصوص غذا )
بطری شیر نوزاد - شیشه شیر نوزاد
سرخ کردن عمیق یا غوطه ور کردن ماده غذایی در عمق مقدار زیادی روغن. مانند روشی که برای سرخ کردن سوسیس ها، ناگت ها و سوخاری و سیب زمینی و . . . در فست ف ...
پروب دماسنج - نوعی سنسور برای سنجش دمای اجسام که در سطوح وسیعی از صنعت بکار میرود.
بالشتک های گرم کننده
دستگاه بخارشور
قسمت ناهار خوری پرسنل ( کارمندان ) در ادارات و . . .
سه راهی برق - اداوتی برای تامین همزمان جریان برق به چند دستگاه مصرف کننده جریان برق از طریق یک پریز
آشپزی با توان بالا
تَفت دادن گوشت چرخکرده ( گوشت گاو چرخکرده )
برش های باریک گوشت
حلقه حلقه بریدن ( مثل حلقه کردن پیاز ) ، قاچ قاچ کردن
شکلات تخته ای
ظرف آبچکان ( سینی مخصوص که ظروف را پس از شستشو برای خشک شدن در آن قرار میدهند )
حبه سیر
Dolma, Dolmeh
عصاره گوشت مرغ ( نوعی طعم دهنده بسته بندی شده مانند طعم دهنده های گالینا بلانکا و الیت )
گوشت با استخوان دنده ی گوسفند
قوطی کنسرو نخود 15 اونسی ( 425 گرمی )
قوطی کنسرو نخود
پیاز داغ ( پیاز تفت داده شده با روغن یا کره )
استیک تندرلوین
کباب دنده
نوعی پیش غذا ( اشتها آور ) فرانسوی که شبیه فینگر فود میباشد.
پخت بیش از حد، زیادی پختن غذا