بنتو

دانشنامه عمومی

بنتو ( به ژاپنی: 弁当 べんとう Bento ) به خوراک قابل حمل در آشپزی ژاپنی گفته می شود. بنتوها به دو گروه بزرگ تهیه شده در منزل و گروه عرضه شده در بازار تقسیم می شوند. در کشور ژاپن تاریخ تهیهٔ بنتو به دوران باستان بازمی گردد. می توان ادعا کرد که از نظر گستردگی و تنوع، غذاهای قابل حمل ژاپنی در مقایسه با کشورهای دیگر بی نظیر هستند. یکی از مهم ترین ویژگی های بنتوی ژاپنی بکاربردن غذاهایی است که صرف آن ها به صورت سرد نیز مطبوع و خوشمزه باشد. بنتوی سنتی ژاپن معمولاً از گوهان ( برنج پختهٔ ژاپنی ) ، انواع ماهی، گوشت ( جانوران غیر دریایی ) ، و اوکازو ( انواع غذاهایی که با برنج مصرف می شوند. ) و همچنین ترشی جاتی مثل اومه بوشی و تسوکه مونو ( ترشی ) تشکیل می شود. همچنین اونیگیری و ایناری زوشی ( یک نوع سوشی ) نیز به عنوان بنتو بکار رفته و در بین مردم بسیار محبوب هستند.
عکس بنتو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس