تاکو برنج

دانشنامه عمومی

تاکو برنج ( タコライス, takoraisu؟ ) یک نمونه محبوب از غذاهای اوکیناوا است. [ ۱] این غذا شامل تاکو - گوشت چرخ کرده طعم دار شده که روی برنج سرو می شود، گاهی اوقات با پنیر رنده شده، کاهو رنده شده، گوجه فرنگی و سالسا سرو می شود. [ ۲]
تاکوهای چارلی، که تاکوها را در پوسته های ساخته شده از آرد برنج سرو می کند، در سال ۱۹۵۶ به عنوان اولین «مکان تاکو» در اوکیناوا تأسیس شد. تاکو برنج در سال ۱۹۸۴ توسط ماتسوزو گیبو ایجاد شد و در دو کافه او به نام های پارلور سنری و کینگ تاکوس که فقط یک دقیقه از دروازه اصلی کمپ هانسن در کین، اوکیناوا قرار دارند، معرفی شد. [ ۳] [ ۴]
تاکو برنج یک غذای محبوب در میان پرسنل نظامی ایالات متحده مستقر در اوکیناوا به عنوان ناهار یا غذای آخر شب است. کی اف سی در طول دهه ۱۹۹۰ برای مدتی آن را در منوی خود در سراسر ژاپن قرار داد و یوشینویا، یک رستوران سراسری گیودون، آن را در رستوران های زنجیره ای در استان اوکیناوا سرو می کند. [ ۴] علاوه بر این، تاکو بل آن را به عنوان گزینه منو در رستوران زنجیره ای در منطقه شیبویا توکیو ارائه می دهد. این یکی از شناخته شده ترین غذاهای اوکیناوا در خارج از اوکیناوا است.
طعم تکس مکس گاهی اوقات با استفاده از سس سویا، میرین و ساکی جایگزین می شود. گاهی با برنج در رول تورتیلا سرو می شود.
عکس تاکو برنج
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس