ترارسانی

دانشنامه عمومی

ترارسانی (ژنتیک). ترارسانی[ ۱] یا ترنسداکشن ( Transduction ) فرآیندی است که طی آن دی ان ای بیرونی توسط یک ویروس یا ناقل ویروسی به سلول وارد می شود. [ ۲] نمونه ای از آن، انتقال دی ان ای از یک باکتری به باکتری دیگر و از این رو نمونه ای از انتقال افقی ژن است. ترارسانی نیازی به تماس فیزیکی بین سلول دهندهٔ دی ان ای و سلول دریافت کنندهٔ دی ان ای ( که به صورت هم یوغی باکتریایی اتفاق می افتد ) ندارد و به دئوکسی ریبونوکلئاز مقاوم است ( تراریختی به دئوکسی ریبونوکلئاز حساس است ) . ترارسانی ابزار رایجی است که توسط زیست شناسان مولکولی برای وارد کردن پایدار یک ژن بیرونی به ژنوم سلول میزبان ( سلول های باکتری و پستانداران ) استفاده می شود.
ترارسانی با ناقل های ویروسی می تواند برای وارد کردن یا اصلاح ژن ها در سلول های پستانداران استفاده شود. اغلب به عنوان ابزاری در تحقیقات پایه استفاده می شود و به طور فعال به عنوان ابزاری بالقوه برای ژن درمانی مورد تحقیق قرار می گیرد.
• ژن درمانی: اصلاح بیماری های ژنتیکی با اصلاح مستقیم خطای ژنتیکی.
عکس ترارسانی (ژنتیک)عکس ترارسانی (ژنتیک)

ترارسانی (فیزیولوژی). در فیزیولوژی، ترارسانی ( به انگلیسی: Transduction ) [ ۱] به معنی آن است که یک گیرنده حسی اثر محرکی را به پتانسیل عمل تبدیل کند. این روند وقتی آغاز می شود که محرک باعث شود تغییری در پتانسیل غشای نورون حسی به وجود آید.
در واقع نورون حسی انرژی محرک را به سیگنال های الکتریکی تبدیل می کند. [ ۲] و این گیرنده ها به طور عمده در دو گروه طبقه بندی می شوند: گیرنده های خارجی که محرک های حسی خارجی را دریافت می کند و گیرنده های داخلی که محرک های داخلی را دریافت می کند. [ ۳] [ ۴]
عکس ترارسانی (فیزیولوژی)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس